Azt írja a Page Six, hogy Harry hercegnek van állása: a BetterUp nevű startupnál kezd dolgozni, amely cég online coachingban érdekelt, tevékenysége a szellemi-lelki egészség megőrzésére irányul. Felsőbb beosztást kapott, de egyelőre nem részletezték pontosan, hogy inkább tanácsadóként alkalmazzák, vagy döntéshozói felelősségi kört kapott. A hivatalos megnevezése chief impact officer.

Onnan lehet tudni, hogy a hír igaz, hogy maga az érintett erősítette meg a Wall Street Journalnek, hivatalosan bejelenteni kedden fogják.

A proaktív coaching végtelenül sok lehetőséget biztosít a személyes fejlődésre, a fokozott tudatosságra, és összességében véve egy jobb életre

 – mondta többek között a herceg, aki korábban már jelezte, hogy a lelki egészséggel kapcsolatos témákban szeretne tevékenykedni. Elmondása szerint maga is használta a BetterUp alkalmazását és egy coach is segítette őt néhány hónapig, ami főleg azért jött jól neki, mert remek tanácsokat kapott, és az őt foglalkoztató kérdéseket más szemszögből világította meg. 

A cég vezérigazgatója, Alexi Robichaux nem kívánta részletezni, hogy milyen formában alkalmazzák a herceget, illetve milyen módon kompenzálják a munkájáért. Csak annyit közölt, hogy a cégben játszott szerepe jelentős és összetett, a vállalat vezetésében, a vállalat tisztségviselőjeként van jelen.

Azt várják el tőle, hogy véleményt mondjon termékstratégiai döntésekben, jótékonysági hozzájárulásokban és hozzon be a közbeszédbe mentális egészséggel kapcsolatos kérdéseket. Előbb-utóbb a cég központjába, San Franciscóba is el kell majd mennie, hogy értekezleteken vegyen részt, és fontos vállalati események vendége legyen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Harry herceg munkát kapott

Bár hogy pontosan mit jelent ez az állás, és mennyit kap érte, tisztázásra szorul. A feladatai viszont ismertek.

27 · Mar 23, 2021 04:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments