Ha van kedve friss híreket-érdekességeket olvasni magyar hírességekről, jó helyen jár! Ha nincs kedve, most már akkor is pillantson bele az alábbi pár bekezdésbe, hátha mégis lesz közte valami, amit szórakoztatónak vagy elgondolkodtatónak talál!

Várkonyi Andrea van a ma megjelent Story magazin címlapján, és a lap úgy beszél a műsorvezető párkapcsolatáról, hogy továbbra sem derül ki, ki a híresség vőlegényeként emlegetett férfi. Az viszont kiderül, hogy Várkonyi és vőlegénye egy budai luxusingatlanban költöztek össze, és hogy már az esküvőt tervezik, holott Várkonyi korábban évekig volt kapcsolatban Bochkor Gáborral, de vele nem házasodtak össze.

Exkluzív sztorikkal, sztárhírekkel megjelent a legfrissebb Story! Ne hagyd ki! ❗️❗️❗️Keresd a magazint nyomtatott...

Posted by Story on Wednesday, 24 March 2021

További hírek:

  • Kovács István pornófilmrendező közel 100 kilót fogyott, de a felnőttfilmezéstől visszavonult. A Blikknek egy hosszú interjúban többek között arról is beszélt, mivel tölti az idejét most, hogy már nem filmez: „azzal foglalkozom, hogy a hozzám hasonló, túlsúlyos embereknek segítek lefogyni. Amolyan életmód-tanácsadó lettem, de ezt a szót nem szeretem használni, hiszen ehhez nyilván végzettség kellene, én pedig csak a saját példámból kiindulva tudom segíteni a sorstársaimat.” 
  • Újra előveszi A nagy Ő című társkereső-realityt a TV2 (ez a műsor Amerikában folyamatosan megy évtizedek óta, már a 24. évadon is túl van). A Blikk írja, hogy a műsorban Tóth Dávid kajakozó kegyeiért fognak küzdeni vállalkozó szellemű nők, de ide kattintva a TV2 beharangozóját is meg lehet már nézni.
  • Szintén a Blikkből tudjuk, hogy a TNT együttesből ismert Dobrády Ákos első gyermeke születésére készül, kisfia fog születni.
  • Rubint Réka azt írja az Instagramon, hogy édesanyja szombati, váratlan halála után egyelőre nem tud visszatérni a munkához. „Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek és újra adni tudjak Nektek” – írja többek között a sztáredző.
  • Horváth Éva azt mesélte a Bréking című műsorban a Life TV-n, hogy tízévesen sem ijedt meg a mutogatós bácsitól, hanem azt mondta neki, hogy „csak ekkora?” – az adásrészletet itt lehet megnézni a YouTube-on.
  • Curtis, a rapper szerint normális, hogy egy férfi megcsalja a szerelmét. Ez az 1 kanapén című alábbi YouTube-műsorból derül ki, ahol a híresség, aki most Barnai Judit kosárlabdázóval jár, a következőket mondta: „Az összes csajomat megcsaltam eddig, férfi vagyok, így vagyok kódolva. Judyt még soha, de nem is fogom”.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi Andrea költözéséről és esküvőjéről ír a Story, Kovi amolyan életmód-tanácsadó lett

Curtis pedig ezt mondta: „az összes csajomat megcsaltam eddig, férfi vagyok, így vagyok kódolva. Judyt még soha, de nem is fogom”. Hírösszefoglaló!

30 · Mar 25, 2021 08:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments