Íme néhány friss hír-érdekesség hazai hírességekkel kapcsolatosan.

Az Összezárva Hajdú Péterrel című interjúműsor mai adásában Gáspár Zsolt lesz a vendég, aki Gáspár Győző testvére (bár jelenleg rossz viszonyban vannak), valamint maga is műsorvezető. A Life TV-n péntek este látható adásban Gáspár Zsolt arról is beszél majd a Blikk cikke szerint, amikor 1995-ben halálos balesetet okozott: elgázolt egy idős bácsit.

Megmondom őszintén, egy kicsit gyorsan mentem az autóval, aztán jött az öreg a biciklivel, és vagy elkanyarodott, vagy nem is tudom, mi történt, volt egy kis filmszakadás, és pont elkaptam a Béla bácsit. Ismertem őt, a nagyapám barátja volt, együtt dolgoztak. Ott halt meg a kezeimben, ez nagy tragédia, a mai napig kísért

– mondja Gáspár Zsolt a balesetről, amiért el is ítélték, de kegyelmi kérvényt nyújtott be a család, aminek alapján az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád meg is adta a kegyelmet, így a későbbi műsorvezetőnek nem kellett börtönbe vonulnia. Az elhunyt bácsi családjától Gáspár bocsánatot kért, kártérítést is adott nekik, de továbbra is neheztelnek rá.

További hírek:

  • Ábel Anita színésznő-tévés személyiség a következőt írta csütörtökön az Instagramon egy egzotikus tengerpart fotója mellé: „sajnos a ma reggeli tesztelés eredménye nálam pozitív lett, így most a családommal együtt karanténba vonulok... Nem lesz szomorú arc pozitív Covid teszttel fotó, helyette van egy csodás tengerpart Bora Boráról, ahol most legszívesebben ücsörögnék! Koktéllal a kezemben. Vigyázzon mindenki magára!
  • Palácsik Lilla azt mesélte el a Mokka című műsorban tegnap a TV2-n, amikor endometriózissal műtötték.
  • Mihalik Enikő ma reggel az RTL Klubon a Reggeliben beszélt a terhességéről, azt mondja, hogy nem tervezték a babát, de nem is lepődtek meg, hogy megfogant. A születendő kislány nevét is eldöntötték már, de hogy mi lesz, azt a modell egyelőre nem árulta el, csak azt, hogy nem Sophie-Elizabeth.
  • Balázs Andi színésznő szintén az RTL Klubon a Reggeliben beszélt arról, hogy párja, akivel 19 éve együtt van, koronavírusos lett (igaz, tünetmentesen). A színésznő éppen egy filmet forgatott, ezért el kellett költöznie otthonról két hétre. Az interjúban szóba kerülnek a beszóló kommentelők is, akik közül az egyik azt feltételezte, hogy családi dráma volt Balázséknál a szétköltözéskor, és hozzátette, hogy úgy tudja, a színésznő ráadásul most szült. Balázs Andi így válaszolt neki: „nem most szültem, csak dagadt vagyok”. Alább a videó, amiben a színésznő más beszólásokat is idéz, amikre rendszerint válaszolt is a kommentelőknek.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Zsolt arról nyilatkozott, hogy 1995-ben halálra gázolt egy bácsit, Balázs Andi a legdurvább kommenteket idézte

Hírösszefoglaló: Gáspár Zsoltot annak idején elítélték, de kegyelmet kapott, Ábel Anita koronavírusos lett, Palácsik Lillát endometriózissal műtötték.

9 · Mar 26, 2021 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments