George Clooney az elmúlt hónapokban több olyan interjút adott, amelyekben arról beszélt, milyen sokat változtatott az életén az, hogy családos ember lett, mennyi házimunkát végez mostanában, és hogy hát végső soron a saját édesanyjává vált. Általában ezekben nagyon szépen beszél a feleségéről, Amal Clooney-ról, de most szintet lépett ebben.

Március 25-én a Today show-ban vendégeskedett, ekkor hozta szóba, mennyivel jobb az élete, amióta megismerte a jogászt. 

Vannak olyanok, akiknek az a célja, »gyerekeket akarok«. Nekem nem az volt. Nem úgy tekintettem az életre, hogy »az életem nem lesz teljes gyerekek nélkül«. Úgy éreztem, egészen teljes az életem. Aztán megismertem Amalt és rájöttem, hogy az életem egészen üres volt. És ha ehhez még hozzáteszed ezt a két gyereket, akkor hirtelen felfogod, milyen elképesztően üres volt.

A pár 2014-ben házasodott össze, ikreik, Ella és Alexander három évvel később születtek. A színész ekkor jött rá, hogy neki csak meg kellett találnia a megfelelő személyt a családalapításhoz. És most nagyon szeret apának lenni.

Megadja a valahová tartozás érzését, az otthonét, és a feltétel nélküli szeretetét. Mindent, amit egy igazán jó karriertől és egy kutyától reméltél. Rájössz, mennyivel több ez annál.

De azért ő sem csak megható dolgokat mond a családos életről, mert nagyon szereti megtréfálni a feleségét, lehetőleg a gyerekek segítségével. Kifejezetten élvezi például, hogy olyan dolgokra tanítsa az ikreket, amik megdöbbentik az anyjukat. Tavaly decemberben például arról beszélt, hogy borzalmas dolgokra tanítja őket, amelyek egyenes következménye egy-egy anyai sikoly. „Megtanítottam őket, hogy tegyenek Nutellát a pelenkájukba, menjenek fel az emeletre, vegyék le, kapják fel, és egyenek belőle.” 

Címlap-és borítókép: Amal és George Clooney az esküvőjük napjaiban, 2014 nyarán, Velencében.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
George Clooney megismerte a feleségét, és rájött, milyen üres az élete

A színész rengeteget változott Amal Clooney-nak köszönhetően, ami nagyon jó neki, ettől függetlenül a mai napig imádja az őrületbe kergetni gyerekei anyját.

27 · Mar 26, 2021 06:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments