Az Instahíradóban rendszeresen kiválogatjuk a legattraktívabbakat a hazai hírességek friss posztjai közül. Ez megint egy ilyen Instahíradó.

Ön azt a címből már tudja, hogy ezúttal Oroszlán Szonja színésznő lesz az első, őt egy kék fürdőruhában fényképezte Emmer László fotós, és a végeredmény ennyire jó lett.

Görgényi Fruzsinát, a Barátok közt színésznőjét szintén viszonylag ritkán látjuk ilyen típusú fotókon, de azért most egy kihívásra válaszolva posztolt egyet. Továbblapozva megtekinthető a fekete-fehér kép színes verziója.

Szintén egy fekete-fehér képet posztolt Mádai Vivien, ez inkább sejtetős-hangulatos, mint megmutatós, annyi felirat/magyarázat van hozzá, hogy „napolaj”.

Vasvári Vivientől kettő szemléznivalónk van, az egykori luxusfeleség ugyanis a hetet egyrészt egy dögös, fehérneműs képpel kezdte.

Másrészt aztán most hozzátett egy olyan képet, amin felsőt egyáltalán nem visel, viszont magához ölel egy kutyát.

És végül Mészáros Mercédesztől is van új poszt! Kedvenc kanadai-magyar influenszerünknek köszönhetjük, hogy a héten megismerkedtünk Kiley Langille színésznő-modellel, ha ön még nem látta azt az összeállítást, kattintson ide!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Eljött a nap, amikor Oroszlán Szonjával kell kezdenünk a legdögösebb hazai instaposztok sorát

Oroszlán Szonja fürdőruhában! Mádai Vivien napolajban! Vasvári Vivien felső nélkül, kutyát ölelve! Katt katt katt katt katt ide!

0 · Mar 31, 2021 10:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments