Íme egy friss hírösszefoglaló, benne fontos és/vagy érdekes hírek-tények hazai, ismert személyiségekkel kapcsolatban.

Fekete Dávid egykori megasztáros énekes először azzal került vissza a hírekbe nemrég, hogy válik, de lassanként kiderült, hogy az anyagi helyzete szinte még válságosabb a családinál. Többszáz milliós tartozásai vannak, autókereskedésével rengeteg embert károsított meg: most a Blikk azt írja, az énekes édesanyja is a károsultak között van.

Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze, annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt.

– többek között ezt nyilatkozta a Blikknek Fekete Dávid egy ismerőse, hozzátéve, hogy az anyuka a házból most kénytelen volt panelba költözni.

További hírek:

  • Kimaradt a TV2 Exatlon című sportrealityjének legutóbbi adásából az egyik frissen érkezett kihívó, Cservenák Csepel. Az ok: lesérült, méghozzá éjszaka, pisilés közben. „Este félálomban, papucsban kimentem mosdóba és felbuktam egy sziklában, így ráestem egy másik sziklára, ami felszakította a lábam, amit négy öltéssel össze kellett varrni. Nem is én lennék, ha ez nem így történik! Nagyon rossz érzés volt tétlenül ülni, hiszen játszani érkeztem, és most rögtön az elején lesérültem, ráadásul nem is a pályán” – nyilatkozta a részletekről Cservenák Csepel, aki úgy véli, „balesetek mindig is voltak és lesznek, de addig nincs nagy gond, amíg pár öltéssel megúszom a dolgot”.
  • Pataky Attila szerepel ma este a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, amiben szóba fog kerülni, hogy annak idején a rocksztárnak nagyon bejött Zalatnay Sarolta. „Én lélekben hűséges vagyok tényleg. Szeretek párkapcsolatban élni és utálok egyedül lenni. A test az viszont meg tud inogni, mert az már csak olyan” – mondja Pataky a műsorban, hozzátéve, hogy mostani feleségéhez 11 éve minden tekintetben hűséges. A Bors megkereste Zalatnay Saroltát a sztorival kapcsolatban, aki többek között ezt mondta: „ha szabad emberek lettünk volna, abszolút el tudtam volna képzelni, hogy kialakul köztünk valami”.
  • Az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Koholák Alexandra, illetve most már Farkas Alexa arról beszélt a Life TV Ébredj velünk című műsorában, hogy egyrészt idegesíti, hogy folyton a gyerektémával zaklatják, másrészt azt is emlesélte, hogy miután férjhez ment, a családja három évig nem állt szóba vele.
  • A Bors Weisz Fanni Instagramját szemlézte, ahol a modell-influenszer követői kérdéseire válaszolt. Az egyik kérdés arra irányult, hogy Weisz tartja-e a kapcsolatot volt férjével, Hajmásy Péterrel. A válasz: „nem, dehogyis”, sőt, Weisz hozzátette, hogy nem kér többet a megjátszós, hősszerelmes típusokból.
  • Csuja Imre színész pedig a Nagy szám című műsorban megmutatta a házat, ahol született. Íme a vonatkozó adásrészlet az RTL-től.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fekete Dávid csődje elvitte édesanyja házát is, Weisz Fanni nem áll szóba volt férjével és más hírek

A csütörtöki hírekben még: Farkas Alexandrával 3 évig nem állt szóba a családja a férje miatt, pisilés közben sérült le az Exatlon egyik kihívója.

27 · Apr 01, 2021 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments