Miután tüzetesen áttekintettük hazai, híres instagramozók friss posztjait, szerkesztőségünk arra az álláspontra jutott, hogy a 7 legérdekesebb a következő.

Dér Heni énekesnő szereplőket keres soron következő videóklipjéhez, ami a Szeretemdal című szerzeményhez készül a híresség követői által beküldött felvételekből. Ön is jelentkezhet, a következők szerint:

Küldhetsz videót a szerelmeddel lánykérésről, esküvőről, pillanatképet a gyerekeiddel, vagy a kiskutyáddal, nagyszülőddel, szüleiddel, születésnapról, egy pusziról, ölelésről, hazatérésről, de vidámkodhatsz a legjobb barát/nőddel is! Egyszóval: kb. 15 mp hasznos megható pillanatra lenne szükségünk.

Dér Heni egyik korábbi klipjét obszcénnak találta a YouTube, egy még korábbiban pedig olyan dalszöveg szerepel, hogy „lehet ezer nőd, te veréb, hozzám képest mind csak cseléd”, de ez most nyilvánvalóan egy merőben más hangulatú projekt lesz.

  

Schobert Lara, Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb, 17 éves lánya egy olyan képet tett ki az Instagramra, amin a szerelmével csókolóznak a Normafánál.

Megyeri Csilla azt írja az alábbi posztban, hogy otthon, pakolás közben megtalálta egy régi naplóját, és közöl is belőle egy oldalt. A naplórészlet pont az Instagramra való szentenciákat tartalmaz, úgy látszik, amikor az Instagram még nem létezett, Megyeri Csilla egy füzetbe rögzítette az olyan mondásokat, mint például az alábbi:

Készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat, és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna, mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az 1 perc boldogság, amit már sosem kapsz vissza!

Tóth Vera énekesnő az alábbi poszttal azt ünnepli, hogy 5 éve csinálták meg neki a gyomorbypass-műtétet, ami hozzásegítette, hogy sikerüljön neki lefogyni és életmódját megváltoztatni.

Ma van az 5. évfordulója annak a műtétnek, ami életem legjobb döntése volt. Az érzést a világgá futós videóm tudja a legjobban kifejezni. Ekkora fellélegzés megszabadulni egy olyan súlyfeleslegtől, ami minden napomat megpecsételte és az egészségemet is veszélyeztette. Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek. Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik mint testileg, mint lelkileg

– írja Tóth Vera.

Tóth Vera húga, Tóth Gabi énekesnő azt örökítette meg és publikálta, hogy férje, Krausz Gábor séf csinált egy polcrendszert a spájzba.

Tóth Gabi a kislányáról is közölt ma reggel egy nagyon aranyos képet, ezen jól látszik a 2019. decemberében született Hannaróza fülbevalója.

Till Attila filmrendező-műsorvezető pedig azt örökítette meg és publikálta, hogy Lékai-Kiss Ramóna színésznőnek a bokájára van tetoválva 19 éve született, 2016-ban meghalt kutyája neve:

Lucas.

A fotót egyébként maga Lékai-Kiss Ramóna is kitette, itt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heni az Instán keres szereplőket következő klipjébe, Schobert Lara csókolózós képet posztolt

Ön is szerepelhet Dér Heni következő klipjében, Schobert Lara és szerelme a Normafánál a réten ölelkezett és más friss érdekességek az Instáról.

7 · Apr 01, 2021 10:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments