Nézzünk friss híreket, információkat, érdekességeket, amiket onnan lehet tudni hazai hírességekről, hogy ők osztották meg magukról a közösségi médiában!

Iszak Eszter egy hosszú posztban ír arról, hogy tavaly februárban egyszercsak rosszul lett, majd végül kórházba került.

 A fájdalom és a problémák csak gyűltek napról-napra, egészen addig, amíg a karantén közepén kórházban nem találtam magam, ahova a szerelmem vitt be gyakorlatilag a karjaiban és ahonnan már nem engedtek haza összepakolni sem.

Ezután jött pár hónap gyógyszerezés, amikor annyi tablettát vettem be nap, mint nap, amennyit a 3 évtizedem alatt összesen nem. Az állapotom viszont nem javult. Nyárra eljutottunk oda, hogy egy pénteki napon egy vizsgálat után ki is írták a keddi műtétem, ami utólag nagyon szerencsésnek bizonyult mert bár az ultrahangon nem látszott, operáció közben kiderült, hogy a bal petefészkemben lévő ciszta 12 centis, ami az én testalkatomhoz mérve óriási. (...) Kiderült, hogy a cisztán kívül endometriózisom és hashimoto-betegségem is van, a pajzsmirigyemet pedig gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezetem.

– írja a műsorvezető-influenszer azzal, hogy korábban azt hitte, mindent kibír, de a teste kényszerpihenőt írt elő, mert az ember nem zsákmányolhatja ki a saját szervezetét a végsőkig, Iszak Eszter is életmódváltásra kényszerült. 

Bereczki Zoltán autóbaleset részese volt tegnap, több autó csúszott össze az M7-es autópályán. A színész felesége terhes, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de Bereczki az alábbi posztban tudatja mindenkivel, hogy egyiküknek sem lett baja, mindenki jól van.

Tegnap bejelentették, hogy kiket jelöltek a jelölők az idei Fonogram-díjra, ami ugye elvileg a magyar Grammy. Curtis, a rapper az alábbi poszttal felháborodásának ad hangot a rap kategória jelöltjei miatt, akik AKC Misi, Deniz, Dé:Nash, Figura és Krúbi. Ezeket a jelölteket látva Curtis az alábbiakat írja: 

Jövőre a Fonogram-jelöltek rap kategóriában: Blinky Bill, Bogyó, Babóca, Miki manó és anyukám

Emlékezetes, hogy két éve Majka volt kiakadva arra, hogy ő sosem kapja meg ezt az elismerést.

Egy poszt, ami mindent elmond arról, hogy hol tart a divat 2021-ben: Cserpes Laurának ez a színtelen, fazontalan Lacoste-felső „a kedvenc pulcsija”.

Horváth Éva modell-műsorvezető jelenleg terhes, és ő azt írja, beoltották covid ellen, a Pfizer vakcináját kapta meg.

Ördög Nóra és Nánási Pál nemrég bejelentették, hogy megvan az új kisboltjuk helye a Balatonnál. Nos, az építkezés azóta elkezdődött, már meg is van az első fotó a munkálatokról.

Az annak idején az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Koholák, most már Farkas Alexandra pedig nagypénteken a következőket írta egy vallásos témájú képhez húsvét alkalmából:

Nem kereszténynek neveltek és én nem ebben a vallásban találtam rá a hit erejére. Szerencsés vagyok, hogy egy olyan LÁTÁSMÓDOT követhetek, ami nem valláshoz kötött, de minden vallás otthona. JÉZUS, ISTEN FIA, aki megváltotta a bűneinket, aki elviselte a földi fájdalmat és szenvedést azért, hogy az emberiség időt nyerjen a változásra. Földi szavakkal leírhatatlan, milyen tett ez. URAM, áldj meg minket, hogy átérezzük mi az igazán fontos az életben!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Iszak Eszter petefészkében 12 centis ciszta volt, Curtis kiakadt a Fonogram-jelölteken

Iszak Esztert tavaly a szerelme, Gyurta Dániel a karjaiban vitte kórházba, Bereczki Zoltán bejelentkezett a balesete után. Instahíradó.

79 · Apr 03, 2021 10:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Iszak Eszter petefészkében 12 centis ciszta volt, Curtis kiakadt a Fonogram-jelölteken

Iszak Esztert tavaly a szerelme, Gyurta Dániel a karjaiban vitte kórházba, Bereczki Zoltán bejelentkezett a balesete után. Instahíradó.

79 · Apr 03, 2021 10:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments