Down To Earth With Zac Efron címmel realityt, vagy ahogy ők nevezik, dokusorozatot jelentetett meg a Netflix tavaly, amiben a címszereplő színész a világ körül utazva olyan kérdésekkel foglalkozik, mint a természet, a zöld energia vagy a fenntartható életmód. A szériát nem fogadták túl lelkesen a kritikusok, akik felhívták a figyelmet arra, hogy a műsorban csomó áltudományos teória elhangzik, dehát ez se a Netflixet, se Zac Efront nem tántorította el, jelenleg készül a második évad.

A napokban ennek a forgatásáról posztolt egyet 33 éves, jelenleg Ausztráliában élő híresség, akiről a fenti kép még 2019-ben készült, és az biztos, hogy annyi történik az alábbi videóban, hogy Efron rálép egy fogakkal felfelé a földre fektetett gereblyére, pont úgy, ahogy a börleszkfilmekben volt szokás.

A videó kétmillió lájknál jár,  többek között Jennifer Aniston is kedvelte, de kisebb vita alakult ki a kommentekben, ugyanis több hozzászóló hívja fel arra a figyelmet, hogy eléggé egyértelműen úgy tűnik a videóról, hogy a gereblyenyél nem is ér hozzá a színész arcához. De akkor miért fájlalja annyira az arcát Efron, hogy még le is guggol?

Van, aki szerint esetleg lehetett valami azon a gereblyenyélen, és az repült bele Efron arcába, de hogy ez a valami miért nem látszik a felvételen, az más kérdés. Más úgy véli, hogy valószínűleg csak a mögötte állókat akarta megviccelni, hiszen a videó elején elég egyértelműen úgy tűnik, hogy szándékosan lép rá a gereblyére, úgyhogy simán lehet, hogy a nagy fájdalom is csak megjátszás. Ön szerint?

Zac Efron vs gereblye. Ön szerint mi történt?