Két roppant érdekes és attraktív képet posztolt Osvárt Andrea színésznő gyors egymásutánban, nézzük rögtön mind a kettőt!

Azt kérdezi a Dancing With The Starsból is ismert színésznő az Instagramon a követőitől, hogy hallottak-e már a yogaglow-ról, azaz a jógázás utáni ragyogásról. A választ ő maga rögtön megadja: ő ezt még nem hallotta, tekintve, hogy a jelenség nem hallható, hanem látható – és fényképpel demonstrálható. Íme, hogyan ragyog Osvárt Andrea jógázás után.

Mellesleg Osvárt Andrea jó régen gyakorolja már ezt a testgyakorlási formát, itt a Velveten 2015-ben említettük először őt a jógával, azon belül is az akrojógával kapcsolatban. Minden bizonnyal a véletlen műve, de Dobó Kata színésznő szintén pont tegnap döntött úgy, hogy posztol az Instagramra egy gyorsított videót arról, hogyan jógázik, ha kíváncsi a felvételre, kattintson ide! Mi a magunk részéről szombaton tartottunk jóganapot ezzel a lapozgatóval.

De kanyarodjunk vissza Osvárt Andreához, akinek a tegnapi posztja szintén figyelemre méltó. A színésznő azt mondja, soha az életében nem volt hosszú haja, de egyszer Rómában egy fotózás kedvéért hajhosszabbítást csináltak neki, és megosztott egy képet a sorozatból.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Osvárt Andrea megmutatta, hogyan ragyog jógázás után, és hogy milyen volt hosszú hajjal

Egyszer hajhosszabbítást csináltak a színésznőnek egy fotózáshoz, teljesen másmilyen így!

19 · Apr 06, 2021 05:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments