Felkerült a YouTube-ra a Demi Lovato drogproblémáival és kis híján halálos kimenetelű herointúladagolásával foglalkozó dokumentumfilm negyedik része. Az első három részben is rengeteg nagyon nehéz téma előkerült a nemi erőszaktól a látás sérüléséig, és most a negyedik epizód szintén egy figyelmeztetéssel kezdődik, mert egy olyan dologról van benne szó, ami nem minden leszokófélben lévő volt függő számára működik.

A fenti videóban szóba kerül a 28 éves énekesnő tavalyi eljegyzése, amit két hónap után fel is bontottak. Lovato ezek után azt mondja, hogy

úgy érzem, hogy jelenleg az életemben túl queer vagyok ahhoz, hogy hozzámenjek egy férfihoz.

Ezek után megkérdezik az énekesnőtől, hogy a szakítás biztos egy nehéz pillanat lehetett, nem esett-e kísértésbe, hogy újra drogokat használjon. Lovato erre könnyek között azt válaszolja, számára ha valamit teljesen megtiltottak, az csak még jobban ösztönözte őt arra, hogy csakazértis csinálja az adott dolgot. Hiába okozott számára többszörös, súlyos traumát és maradandó egészségkárosodást a kábítószer-használat, azt mondja, a túladagolása óta továbbra is fogyaszt alkoholt és szív marihuánát – de mértékkel. Bár egész életében azt mondták neki, hogy egyetlen pohár ital a legkeményebb drogozással egyenértékű ilyen helyzetben, úgy érzi, ha most teljes józanságot írna elő saját magának, akkor csak egy újabb kudarcot garantálna.

Tudom, hogy egy életre túltettem magam azokon a dolgokon, amik az életembe kerülnek. De arra vágyom, hogy legalább egy kis megkönnyebbülést kaphassak mondjuk a fűtől

– mondja Demi Lovato, hozzátéve, hogy nem könnyű szívvel osztja meg magáról ezt az információt, mert tudja, hogy másoknál, akik ilyen helyzetben vannak, a mértékletesség nem működik. A dokumentumfilmben megszólal Elton John is, aki 30 éve józan, és az énekes azt mondja, hogy szerinte senkinél nem működik a mértékletesség, mert ha egy függő iszik egy kicsit, akkor többet is fog inni, ha szív egy kicsit, akkor többet is fog szívni. Demi Lovato szerint viszont a gyógyulás a függőségből mindenkinél másmilyen, és számára jelenleg nem a teljes absztinencia az út, hanem a mértékletesség.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demi Lovato a túladagolása után sem mond le az alkoholról és a füvezésről

A túladagolásban majdnem meghalt, 28 éves énekesnő azt mondja, a teljes absztinencia nem az ő útja, mértéket tartva, de iszik és füvezik továbbra is.

328 · Apr 07, 2021 12:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments