Ebben a cikkben hazai hírességekkel kapcsolatos friss érdekességeket-információkat olvashat összegyűjtve.

Kíváncsiak ránk az emberek, mert nem mutogatjuk magunkat

– mondja az alábbi videóban Gallusz Nikolett színész-énekesnő, aki ma este az Életünk története című műsorban fog szerepelni élettársával, Bártfai Laurával. A pár 2011 óta él együtt, és Bártfai nem híve a szereplésnek, ezért különleges alkalom, hogy az Álarcos énekes első évadának 46 éves győztesét párjával együtt lehet majd látni.

A hétfő esti műsor beharangozásaképpen hétfő reggel szerepeltek a Reggeliben az RTL Klubon, ez a videó látható alább, de a Friderikusz Sándor nevével fémjelzett öregítőműsorhoz is van külön reklámfilm, azt itt lehet megnézni, ebben Gallusz Nikolett azt mondja, hogy „teljes mértékben” heteroszexuálisnak vallja magát. Bártfai Lauráról annyit lehet tudni, hogy korábban DJ-ként tevékenykedett, de most fotós, egy munkáját a YouTube-on ide kattintva lehet megnézni, ebben feltűnik Gallusz Nikolett is.

További hírek:

  • Mádai Vivien februárban jelentette be, hogy hat év után véget ért a házassága. A Blikk úgy tudja, hogy a 32 éves műsorvezető a kisfiával együtt már elköltözött a korábbi otthonukból.
  • Ábel Anita meggyógyult a koronavírusból, és hétfő, azaz ma reggel Bereczki Zoltánnal vezette az Ébredj velünk című műsort a Life TV-n. Az egyik első interjúja Polgár Krisztával volt, aki harmadik terhességéről beszélt Houstonból Skype-on keresztül. Itt lehet megnézni a videót.
  • Galambos Lajos azt mondja a Blikknek, hogy saját termékcsaládot dob piacra, hogy a bevételből a koronavírus időszaka alatt nehéz helyzetbe került művészeket támogasson. „Lesznek krémek, vitaminok, fogyasztószerek, táplálékkiegészítők, mind exkluzív termék. Sőt a májusban induló webshopban olyan kannabiszolaj is kapható majd, amit olyan ismert ember tesztelt, aki kábítószer-fogyasztó volt, de ennek köszönhetően nincsenek elvonási tünetei” – többek között ezt mondja a Lagzi Lajcsi néven is ismert, 60 éves híresség a projektről.
  • A nagy összeveszés és békülés óta még nem volt közös klipje Majkának és Curtisnek mostanáig. De Majka hivatalos YouTube-csatornáján most megjelent az alábbi beharangozó, ami szerint elkészült és hamarosan teljes egészében hallható lesz a két rapper új, közös száma. Hátha erre már kapnak majd egy Fonogram-díjat jövőre.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gallusz Niki párja, Bártfai Laura nem szeret szerepelni, de az Életünk történetét bevállalta

„Kíváncsiak ránk az emberek, mert nem mutogatjuk magunkat” – mondja Gallusz Nikolett, aki „teljes mértékben heteroszexuálisnak” tartja magát. Hírösszefoglaló!

22 · Apr 12, 2021 10:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments