Jelentős számú követővel rendelkező, hazai, női instagramozók friss posztjaiból válogattuk ki a legszexibbeknek tűnőket. Ne görgesse a közösségi médiát a végtelenségig, nézze meg a lényeget nálunk az Instahíradóban!

Sebestyén Ági az első a mai összeállításban, a realitykből is ismert fitneszmodell három posztot publikált egy sivatagban készült fotózásról. A háromból talán az alábbi tartalmazza a legattraktívabb képeket.

Dallos Bogi énekesnő-médiaszemélyiség nem egy folyamatosan szexizős típus, ezért ért némileg meglepetésként sokakat, amikor fehérneműkampányt vállalt. Legutóbbi videójával megint a Sloggit reklámozza és természetesen csak a cég reklámozandó termékét viseli a felvételen.

Szabó-Kulcsár Edina szintén egy videót jelentetett meg, ez nem egy konkrét termék reklámja, a szépségkirálynő csak kipróbálja az önbarnítást. Szabó-Kulcsár Edina azt írja, úgy érzi, neki nem áll túl jól a fehérség, viszont a bőre miatt a napra nem igazán mehetne akkor se, ha nem tartana még mindig az elmúlt évtizedek legkétségbeejtőbb és leghosszabb tele. Szóval nem marad más hátra, mint...

 Megint egy reklám: Sydney van den Bosch fenekekkel hirdeti a Calzedoniát.

Szandi online edzéseit ajánlja minden követője figyelmébe. A 46 éves énekesnő YouTube-csatornájára invitál mindenkit, aki mozogni szeretne. „Egy lendületes kardió edzéssel együtt táncolhatjuk bele magunkat a várva-várt nyárba, hogy bátran felvehessük a bikinit!” – próbál motiválni mindenkit Szandi az edzésre. Esetleg a témához tartozhat, hogy akik meg nem edzenek annyit, mint Szandi (vagy az éppen megint aktuális Schobert Norbert), azokat pedig Lakatos Márk a tegnapi interjúnkban motiválja arra, hogy szintén bátran vegyék fel a bikinit.

És a Velvet kedvenc magyar-kanadai influenszerével záródik ez az összeállítás: Mészáros Mercédesz nagyon átlátszóban pózolt ehhez a képhez. Ne lepődjön meg senki, aki már csak a fotó hűlt helyét találja ez alatt a bekezdés alatt, mert azért nagyon a határvonal közelében mozgunk itt, szóval bármikor lecsaphatnak az Instagram cenzorai.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Ági egy sivatagban volt attraktív, Dallos Bogi egy fehérneműreklámban

Dallos Bogit bugyi-melltartóban fotózták, Kulcsár Edina hasonló szettben próbálta ki az önbarnítást, Mészáros Mercédesz pedig próbára tette a cenzorokat.

151 · Apr 14, 2021 11:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments