Jennifer Lopez és Alex Rodriguez hivatalosan is véget vetettek az eljegyzésüknek, erről pedig együtt küldtek közleményt a People magazinnak. Eszerint az elmúlt hetekben igyekeztek megoldani kapcsolatuk problémáit, de nem jártak sikerrel.

Rájöttünk, hogy barátokként jobb nekünk, és szeretnénk, ha azok is maradhatnánk. A közös munkánk folytatódik, és továbbra is támogatni fogjuk egymást közös üzleti és egyéb vállalkozásainkban. A legjobbat kívánjuk egymásnak, illetve egymás gyermekeinek. Az irántuk érzett tiszteletből mindössze annyival szeretnénk kommentálni a történeket, hogy mindenkinek megköszönjük a kedves szavakat és a támogatást.

A párról néhány héttel ezelőtt írták meg a lapok, hogy kapcsolati nehézségeik vannak – először úgy lehetett tudni, már szakítottak is. Aztán kiderült, hogy nem, és igyekeznek rendezni az ügyeiket; Rodriguez meg is látogatta Lopezt Dominikán, ahol éppen filmet forgat. Akkor úgy tűnt, minden rendben, a sajtó nézte be a dolgot.

A pár a Covid-19 miatt kétszer halasztotta el az esküvőt - 2019 óta jártak jegyben. Az elmúlt évben együtt karanténoztak, sajátos mozaikcsaládként: egy fedél alatt élt Lopez, a 13 éves ikrei (Maximillian és Emme), Rodriguez, az exfelesége, Cynthia Scurtis és két lányuk, a 16 éves Natasha és a 12 éves Ella. 

Az előadóművész idén februárban beszélt arról az Allure magazinnak, hogy az elmúlt időszakban párterapeutához fordultak, amit nagyon hasznosnak talált.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hivatalosan is lefújta az eljegyzést Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Az egymás gyerekei iránt érzett tiszteletből inkább nem kommentálják döntésüket.

6 · Apr 15, 2021 03:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments