Hírösszefoglaló köetkezik: ezt írták más lapok ismert magyar emberekről mostanában.

Azt írja a Blikk, hogy aki Várkonyi Andrea cégéhez szeretne menni dolgozni, annak most egészen jó esélyei vannak, mert a tavaly szeptemberben alapított Whitedog Média Kft. (többek közt reklámügynökségi tevékenységben, film-, videó- és televízióműsor-gyártásban, illetve terjesztésben érdekelt) felvételt hirdetett, új munkatársakat keresnek. És tényleg, itt is van a hirdetés.

Most induló ügynökségünk keres tapasztalt Art és Copy kollégákat. Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan...

Posted by Állások a médiában - Reklám-televízió-PR-újságírás-filmgyártás-művészet on Monday, 12 April 2021

 „Ha a jó ízlés, az arányérzék és a kedvesség megvan benned, a többit megoldjuk. Jó hír, hogy nagy kampányokon, koncepciókban gondolkodva dolgozhatsz egy szép irodában és van még egy csomó jóság, de ezeket majd személyesen” – olvasható a hirdetésben.

Ugyancsak a Blikk vette észre, hogy Gregor Bernadett levágatta a haját. A végeredményt a Facebookon mutatta be, mint írta, sok tépelődés előzte meg a döntését, de „belülről már rég nem éreztem magaménak a hosszú hajat, aminek korábban az erőmet, a női kisugárzásomat tulajdonítottam...  ez egy lelki folyamat kivetülése, valaminek - egy korszaknak -a vége”. A lapnak azt mondta, nem bánta meg.

Az jár a fejemben, hány hónap vagy hét tépelődés előzte meg ezt a döntést... Mert belülről már rég nem éreztem magaménak...

Posted by Bernadett Gregor on Tuesday, 13 April 2021

 A Bors két történetről is beszámol, amelyben ismert magyar nőkkel kötekedtek a kommentelőik: Dér Henriett énekesnő nyilvánosságra hozta, hogy a fiát Bendegúznak fogja nevezni, mire valaki azzal reagált, hogy tömegnevet adtak a gyereknek. Dér elegánsan annyit mondott erre, hogy jelentése van, amiért kapja, úgyhogy a többivel nem foglalkoznak. (Ez alatt valószínűleg személyes jelentőséget értett, mert a név jelentése ismeretlen.) Hódi Pamela influenszernek meg azt írta valaki, hogy „már jó ideje előre befotózott képeket raksz ki, a 600 ezres követői átlépésre se reagáltál... szóval tudjuk, hogy megszületett a baba, kívánom, hogy egészségesek legyetek mindketten és sok örömötök, boldogságotok legyen a piciben. Szeretünk, és alig várjuk, hogy láthassuk a csöppséget”. Hódi erre azt mondta, hogy még mindig belülről rugdossa a kislánya, illetve az influenszerlét mélyvizeire is emlékeztette a kommentelőt: „pár posztommal ezelőtt írtam erről, hogy előre dolgozunk majd, mert szeretnénk mindenre felkészülni, és ameddig úgy érzem, olyan formában vagyok, ami megállja a helyét egy adott termék promotálásához”. Én meg ma is tanultam valamit, és már tudom, hogy létezik olyan, hogy Követői Átlépés.

A lehető legkevésbé szórakoztató történet viszont, hogy a Bors beszélgetett egy férfivel, aki elmondása szerint a két éves gyerekével, és a hét hónapos terhes feleségével „került utcára” azért, mert Fekete Dávid őt is átverte. Az illető azt mondta, 120 millió forintot és a családja otthonát veszítette el, mert „kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni”. A teljes történetet olvassa el a Borsnál!

Végül ugyancsak a Bors jóvoltából tudjuk, hogy Reviczky Gábor a védőoltások beadatása mellett azzal védekezik a koronavírus-járvány ellen, hogy jól rezeg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi Andrea cége felvételt hirdet, Gregor Bernadett levágatta a haját

Kommentelőik terhes magyar celebekkel kötekednek, Reviczky Gábor pedig a rezgésszámát növeli. Hírek.

46 · Apr 15, 2021 07:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments