Beyoncé, az énekesnő nemrég három friss posztot tolt ki egymás után az Instagramra egy divatfotózásról. Az orosz rajongókat kissé összezavaró képeket alább lehet megnézni.

A 39 éves méhkirálynő a fotókon egy fehér nadrágkosztümöt visel elég szélesre tárt blézerrel, melltartó nélkül, de a dekoltázsába lógó ékszerekkel. A szett lényege pont az, hogy a nadrágkosztüm mintája pont olyan nyakláncokat ábrázol, mint amilyeneket az énekesnő visel.

A fenti képen pont nem látszik, de az oldal tetején levő poszt egyik fényképén Beyoncé két olyan nyakláncot visel, amiknek a medálja egy-egy, a Beyoncé nevet formázó felirat, pontosan, ahogy a nadrágkosztümön is látható. Csakhogy a két Beyoncé-medál között van egy

Площадь

felirat is, így, cirill betűkkel. Ez a szó területet vagy teret jelent az oroszban, és sok orosz kommentelő kérdezi, hogy ez vajon mi lehet. A válasz erre az, hogy a nadrágkosztümöt készítő márka az Area nevű cég, és ez a divatmárka saját márkanevét is belekombinálta designba, ráadásul több nyelvre lefordítva. A több verzió közül Beyoncé valamiért az oroszt tette a nyakába. Hát ennyi a sztori ehhez a fotósorozathoz, már csak a címben ígért szülőpóz van hátra, hát íme.