Ma végre van mit, úgyhogy gyorsan összefoglaljuk azokat az eseményeket a magyar hírességekről, amelyeket más lapok jónak láttak közölni.

A Blikk írja, hogy Bochkor Gábor rádiós műsorvezető évekig párkapcsolatban élt, de ezt letagadta. Partnere Demeter Alexandra, aki a Survivor és a Konyhafőnök VIP című tévéműsorokban szerepelt. A dologról nem Bochkor, hanem Demeter számolt be a napilapnak, mondván, évekig remélte, hogy szerelme a nyilvánosság előtt is vállalni fogja a kapcsolatukat, de hiába. (Amióta szakítottak Várkonyi Andreával, aki éppen Mészáros Lőrinchez készül feleségül menni, Bochkor váltig állította, hogy egyedülálló.)

Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta.

Ugyancsak a Blikk ír arról, hogy kifosztották Könyves Tamás giroszozóját: a betörők körülbelül hatszázezer forintot vittek el az üzletből. A Való Világban Tommyboyként ismertté lett Könyves szerint a betörő ismerhette a járást, alkalmazottai pedig rugalmasak voltak, nem okozott problémát nekik, hogy pár napot csúsznak a fizetések. Halasztani kellett a férfi bőrrákműtétjét is, mert elkapta a koronavírust, és súlyos tünetei voltak.

Röviden:

  • „Bevallom, néha csak üvöltenék, hogy miért kaptam ezt a sorstól, amikor nem ezt érdemlem, de aztán eszembe jutnak a jó dolgok is, és ez átlendít a nehézségeken” – mondta a Blikknek Kovács Áron műsorvezető arról, hogy cukorbeteg.
  • „Sőt, amikor engem felvettek segédszínésznek Debrecenbe, az apám engem egy szatyornyi ruhával elűzött a háztól és két évig nem mehettem haza” – így Szarvas József, a Színház-és Filmművészeti egyetem prózai osztályának vezetője. (Ripost) Azt is mondta, sokat nélkülözött, és nem várt költségei akadtak. „Aztán megláttam, hogy a színészházban a többiek fogat is mosnak. Szóval venni kellett fogkefét és fogkrémet is.”
  • Vajtó Lajos, Fésűs Nelly férje a Brékingben beszélt arról (via Blikk), hogy katonai sofő apja miatt nyolc évet töltött intézetben, előtte pedig egyszer véletlenül bezárta az apját a fürdőszobába. „Amint szétszedte a fürdőszobaajtót, engem úgy megvert, hogy az óvodában nem tudtam elmondani, mi történt velem”.
  • Bagi Iván humorista bizonyára nem fél a csimpánzcsöcsözéstől, mert Schobert Norberthez fordult, hogy fogyassza le üstöllést. (Blikk)
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azt állítja egy realityceleb, hogy évekig járt Bochkorral, de a férfi letagadta

Az biztos, hogy a műsorvezető egyedülállónak mondta magát, amióta nem él együtt Várkonyi Andreával.

35 · May 04, 2021 09:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments