Május 3-án egy Nivine Jay nevű nő egy rövid videót posztok a TikTok-oldalára. A felvételen azt örökítette meg, hogy visszaemlékszik, milyen volt, amikor a Raya nevű „randizz celebekkel” app összehozta Ben Affleckkel, de ő azt hitte, átverésről van szó, és megszakította a kapcsolatot vele.

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound - Amir Yass

 Hát olyan, hogy Affleck küldött neki egy rövid videóüzenet Instagramon, amelyben megkérdezte tőle, hogy „Nivine, miért unmatcheltél, én vagyok az?”. A videó hitelességét az E!Online-nak nem sikerült megerősíttetnie, de elég valódinak tűnik, Affleck egy piros pólóban áll, és kedvesen mosolyog rajta. Jay egy kicsit úgy kommunikált a kommentekben, mint aki megbánta a dolgot (de akkor elég észszerűtlen, hogy nem válaszolt neki, nem?).

Az eset további részleteit nem hozta nyilvánosságra, szóval nem tudni, mikor történt, és tényleg ennyiben maradt-e. Valószínűleg azért hozta fel most, mert napok óta megy a pletyka arról, hogy Ben Affleck és Jennifer Lopez (akik a kétezres évek elején jegyben jártak), újra egymásra találtak – igaz, több amerikai lap forrása azt mondja, egyszerűen azóta is barátok voltak, és mióta Lopez és Alex Rodriguez szakítottak, kicsit többet beszélgetnek.

Nivine Jay egyébként elvileg egy színésznő, de ránézésre főleg a közösségi médiában aktív.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Összehozta egy randiapp Ben Affleckkel, kamunak hitte, nem volt az

Ön mit tett volna Nivine Jay helyében? Ő valószínűleg nem élt a lehetőséggel.

22 · May 04, 2021 07:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments