Nagyon rövid, nagyon borús előzetes jött ki a Stranger Things című sorozat idén megjelenő évadához: a körülbelül egyperces videó a Millie Bobby Brown-alakította Eleven előtörténetére koncentrál, valószínűleg a következő epizódokban erről fogunk többet megtudni. Íme.

A videón az látszik, hogy az intézményben, ahol egészen kicsi koruk óta kísérleteznek gyerekekkel, mindenféle feladatokat kell megoldania néhány fehér köpenyes „páciensnek”, aztán csatlakozik hozzájuk dr. Martin Brenner. Aki, mint az ET emlékeztet, az első évadban meghalt, szóval bizonyára várhatók magyarázó jellegű időugrások a történetben.

Legutóbb akkor láttunk előzetest a sorozatból, amikor kiderült, hogy Jim Hopper nem halt meg, hanem kényszermunkán van Oroszországban.

 Egyelőre nem tudni, mikortól lehet megnézni az új epizódokat. A sorozatról pillanatnyilag annyi ismert, amennyit Gaten Matarazzo a közelmúltban elmondott: a karakterek és a történetvezetés mindenképpen érettebbek lesznek, hiszen a szereplők idősödnek, talán a közönség is. A kreátor Duffer-testvérek pedig tudják, hogyan szeretnék lezárni a Stranger Thingset, de nem siettetik a dolgot, bőven van még benne lehetőség.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rövid és baljós hangulatú előzetes jött ki a Stranger Things új évadához

Azt egyelőre nem tudni, mikortól láthatók az új részek, de az ízelítő alapján lesz ugrálás az időben.

2 · May 07, 2021 06:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments