Számodra egyértelmű volt, hogy szeretnél oltást, és tulajdonképpen mindegy, hogy milyet. De azért volt pici kis preferációd, ugye?

– ezzel a kérdéssel kezdte Mádai Vivien az alábbi interjút hétfő reggel a Mokkában, ahol a vendég dr. Zimány Linda médiaszemélyiség-ügyvédnő volt. A beszélgetés fő témáját az a múlt heti hír adta, miszerint Zimány megkapta a koronavírus elleni védőoltást, és kifejezetten a kínai vakcinát kérte.

Gyakorlatilag minden oltást elfogadtam volna. Én abszolút oltás- és gyógyszerpárti vagyok, mindig jobb a megelőzés, mint a betegség, úgyhogy nekem abszolút egyértelmű volt, hogy ahogy meglesznek az oltások, akkor szeretném felvenni. És erre biztattam a szüleimet is, de szerencsére ott sem volt ez kérdés. Volt lehetőségem választani, szerencsés voltam, de aztán végül én a kínai oltás mellett döntöttem a csomagból, amiből lehetett választani

– többek között ezt meséli Zimány Linda az alábbi videóban, amiben szüleivel való kapcsolata is szóba kerül.

Ha ön azt gondolta, hogy Zimány Linda egy extrovertált személy, akkor tévedett. A híresség ugyanis azt válaszolta Pachmann Péter kérdésére, hogy korábban is introvertált volt, de most a járvány rádöbbentette, hogy a korlátozások hatására méginkább az lett:

introvertáltabb lettem még jobban – idővel amúgy is az lettem, ahogy kezdtem a nőiesség kapujába lépni –, de most azt gondolom, hogy még jobban. És ráébresztett arra, hogy mennyire fontos a családom.

Zimány Linda többek között a Balatonról is beszél a fenti interjúban, és automatikusan eltűnő Instasztorijából kiderül, hogy már a hétvégén is lent volt a tónál, Balatonfüredről posztolt egy rövid videót.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zimány Linda: „volt lehetőségem választani, a kínai oltás mellett döntöttem”

Zimány Linda arról is beszélt ma reggel a Mokkában, hogy eddig is introvertált volt, de a járvány miatt méginkább az lett.

32 · May 10, 2021 03:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments