Íme néhány friss és rövid hír-információ-érdekesség hazai, sokak által ismert személyiségekkel kapcsolatban.

A hétvégén többször is adásba került egy reklám az ATV-n, amiben a Gesztesi Károly hangja hallható: a tavaly elhunyt színész egy antik tárgyakat felvásároló cég hirdetésében szerepelt. A kegyeletsértő reklám kisebb felháborodást keltett a nézőkben, amivel kapcsolatban a Blikk meg is kereste a tévécsatornát, amelynek sajtófőnöke, Réti Dóra többek között a következőt nyilatkozta az esetről:

egyetértünk a kritikával, éppen ezért, amikor pénteken észleltük, hogy adásba került a csatornán a hirdetés, azonnal jeleztük a hirdetővel kapcsolatban álló ügynökségnek, hogy nem szeretnénk ezt a reklámot ilyen formában a felületünkön. [...] Számunkra egyértelmű volt ez a lépés, hiszen a Gesztesi család néhány tagja is a csatornánál dolgozik, de az általános érzékenység miatt is ez a döntés született volna.

Még nincs vége, íme a további hírek:

  • Az annak idején a Való Világban feltűnt Rácz Béla, aki ma már Young G néven, rapperként ismertebb, a napokban édesapa lett, kislánya azonban koraszülöttként, tüdőgyulladással jött világra és az édesanyával együtt kórházi ápolásra szorult. Az édesanya, Mészáros Norina most az Instagramon írja, hogy túl vannak a nehezén: „történetünk szépen zárult”. Pedig menet közben egy további gond is felmerült: Young G asszisztensként-marketingesként dolgozott, de a főnöke egy Messenger-üzenetben egyszercsak kirúgta, írja a Blikk. „Egész idáig azt hittem, a főnököm egyben a barátom is, ám ezek szerint nagyot tévedtem” – vonja le a konzekvenciát Young G.
  • A Glamour magazin címlapján Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna látható, akik elmesélték megismerkedésük történetét. Kiss Ramóna Lékai Máté nagypapájának halsütőjében evett egyszer, és a sportoló, amikor ezt meglátta az Instagramon, felvette a kapcsolatot a színésznő-műsorvezetővel. Az első randijuk a Vajdahunyad váránál volt.
  • Új dallal-klippel jelentkezett a The Carbonfools nevű zenekar, az a címe, hogy Szobadiszkó, ide klikkelve lehet belenézni-hallgatni a YouTube-on.
  • A Konyhafőnök című műsorban haverkodott össze Megyeri Csilla, Sáfrány Emese, VV Anett és Horváth Cintia, és ők azóta is jó barátok. Erről a Fókusz című műsorban volt szó hétfő este, ha önnek van nyolc perce a témára, kattintson máris alább a play gombra!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Véletlenül adásba került egy reklám Gesztesi Károllyal, Young G-t a legrosszabbkor rúgták ki és más hírek

„Egész idáig azt hittem, a főnököm egyben a barátom is, ám ezek szerint nagyot tévedtem” – mondja Young G a mai hírösszefoglalóban.

3 · May 11, 2021 10:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments