Megint érkezett pár érdekes hír hazánk hírességeiről, mutatjuk ki őket!

Berki Mazsi egy genetikai ultrahangos felvételt mutatott a babájáról, akit már nagyon várnak férjével, Berki Krisztiánnal.

A videóban láthatjátok, miben más egy genetikai ultrahang egy általános orvosi vizsgálattól

– írta a YouTube-vloghoz Mazsi. Berki Krisztiánnak már van egy kislánya, akinek az édesanyja Hódi Pamela. Az egykori futballista és főpolgármester-jelölt úgy gondolta, hogy Mazsival közös gyerekük fiú lesz, de aztán az erre az alkalomra rendezett partin kiderült, hogy mégsem. A boldog kismamáról akkor írtunk utoljára, amikor a Reggeliben elmesélte, hogy a férje spermiumszáma nulla volt, ezért hormonkezelés kellett a teherbeeséshez.

Egy másik érdekes téma: Zimány Linda nem gondolja, hogy túlságosan vékony lenne, végre úgy néz a tükörbe, hogy tetszik neki, ami lát.

Tudom, min kell még, hogy változtassak, a diétát illetően is. Azt is tudom, honnan szeretnék még fogyni. Most nagyon tetszik a testem, hogy kockás a hasam, szeretek tükörbe nézni. Sokat dolgoztam érte. Nagyon szeretem a vékonyságot, és oda is figyelek, hogy ne csússzanak fel plusz kilók a nyáron

– nyilatkozta a Ripostnak a modell.

További hírek

A Barátok közt egykori szereplőjét, Csórics Balázst megműtötték. Hogy milyen beavatkozáson esett át, nem derült ki az erről szóló Instagram-posztjából. A színész a bejelentés után elszavalta Szabó Lőrinctől A bolond igazsága című verset, állítása szerint azért, mert gyerekkora óta a művészet a legjobb nyugtató módszere.

Karsai Zita a május végén született kislányáról mesélt a Reggeliben.

Lili tizenegy nappal korábban érkezett és besárgult. Leginkább súlygyarapodásban számított volna ez a pár nap, de már minden rendben, azóta szépen felpuffadt, szép kövér lett. Az egész napom abból áll, hogy eszik. Kétóránként éhes és üvöltözős baba, én is ilyen voltam

– nyilatkozta az édesanya, aki nyaki-, és a lumbális gerincsérve miatt óvatosan emelgeti a gyerekét.

Teljesítik Törőcsik Mari utolsó kívánságát – írja a Metropol. A Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila beszélt erről pár szót az intézmény 2021/2022-es évad bemutatóján.

Mari kérésének megfelelően a MITEM keretén belül szeptember 21-én egy emlékestet rendez Bérces László a Nemzeti Színházban

– hangzott el a rendezőtől.

Már zajlik a Sztárban sztár leszek castingja. Erről Tóth Gabi posztolt a Facebook-oldalán.

Istenes Bence olyan sérüléseket szenvedett meccs közben, hogy hétfőn meg is kellett műteni. A beavatkozásról Hornyák György, az Öskü együttesének elnök-szakosztályvezetője nyilatkozott a Blikknek.

Miután a földön maradt, rohantunk oda, majd a gyúrónk azonnal mondta, ide bizony mentőt kell hívni . Az ütközés nem volt nagy, ám Bence megbillent és nagyon rosszul esett, pont rá a vállára. Én is futballoztam régen, így tudom, hogy előfordulnak sérülések, de rossz volt látni, ahogy beteszik a mentőbe.

A Kaukázus zenekar pedagógusnapra egy különleges felvétellel készült, méghozzá egy flashmobbal, amelyben Görög Zita nemcsak szerepelőként, hanem producerként is részt vett. Íme az erről készült videó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Mazsi ultrahangképet mutatott a kislányáról, Zimány Lindának most nagyon tetszik a saját teste

A mai hírekben megnézheti Berki Krisztiánék születendő gyerekét, vagy azt, ahogy a Barátok közt Vida Rudija műtét után a kórházi ágyon fekve szaval.

0 · Jun 09, 2021 12:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments