A mai Instahíradóban magyar hírességeket válogattunk össze, akik vagy egy kampány kedvéért, vagy a nyári forróság miatt szabadultak meg a ruháiktól. 

Palvin Barbara rendszeres szereplője ennek a rovatnak, nemrég például akkor írtunk róla, amikor könnyűbúvárkodott, de azt is publikáltuk, amikor pici fehér topban szexizett az Instagramon. Most az L'Officiel Italia magazin fotózása miatt került be ebbe a válogatásba. A modell a pózoláson kívül az egyik képen egy Prada táskában turkál.

Rubint Rella, aki Rubint Réka unokahúga, a vőlegényével, Novothny Somával látható az alábbi képen. Az influencer Balatonalmádi közeléből, egy hajóról jelentkezett be a követőinek. 

Gáspár Evelin, aki büszke, hogy élőben is úgy néz ki, mint az Instagramon, újabb bikinis fotót posztolt. Mostanában örömmel mutatja meg magát a követőinek, ezúttal rózsaszín helyett fehér szettben.

Mádai Viviennel folytatjuk a sort, akit sminkelés közben láthatunk. A tévés az Armani egyik rúzsát kente magára.

Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Smaltig Dalma fekete-fehérben és színesben is megmutatta, hogyan öltözne fel, ha végre vízparton lehetne.