EBBEN A POSZTBAN HAZAI HÍRESSÉGEKRŐL OLVASHAT FRISS INFORMÁCIÓKAT, ÉRDEKES VAGY FONTOS DOLGOKAT. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, 2013-ban több DJ és zenész azért követelt több százmillió forintnyi jogdíjat Schobert Norberttől és Rubint Rékától, mert a házaspár elmulasztott jogdíjat fizetni DVD-iken hallható zenékért. A dabasi bíróság végül 2020 őszén bűnösnek találta az üzletembert, aki összesen 15 millió forint kártérítést fizetett. A kiadók ennél jóval több pénzt szerettek volna, de az ügyészség úgy ítélte meg, hogy az esetek többsége elévült, így végül csak három DVD esetében vizsgálták a jogsértést – írta meg a 24.hu. A lap megkereste a fitneszgurut, aki azt nyilatkozta, boldog, hogy egy nyolc éve húzódó eljárás lezárult.

Mindent kifizettem, amit kiszabtak rám és mindenkinek jó egészséget kívánok

– közölte, majd hozzátette, ennél többet nem szeretne nyilatkozni, amíg le nem zárul a kamatok megfizetésével kapcsolatos jogvita.

További hírek

Újabb információk derültek ki Marsi Anikó és Palik László különéléséről, hála a Story és a Hot! magazinnak. A Story magazin állítása szerint a pár házasságának megromlása nagyban a külön töltött időnek köszönhető, Marsi Anikó pedig már úgy utazott ki Dominikára, hogy biztos volt a válásban.

Anikó húsvét előtt utazott ki Dominikára a családja után, arra számított, nehéz lesz meggyőznie Lacit, de akkor és ott megbeszélték, hogy külön folytatják. Ott tervezték el azt is, hogy különköltöznek. Mindenben meg tudtak egyezni. (...) Most mindkettőjüknek az a legfontosabb, hogy a fiúk ne sérüljenek

– mondta a lapnak a házaspár egy közeli ismerőse. A Hot! magazinban már egy megszólalás is olvasható Palik Lászlótól, aki nem tagadja, hogy a kapcsolatukban több hullámvölgy is volt.

A mi házasságunknak van egy íve, ettől működik jól. Tizenhat év sok, volt is benne bőven hullámvölgy. Nem mindig voltunk boldogok egymás mellett, és nem mindig volt könnyű, de az sosem volt kérdés, hogy lesz majd megint jobb.

A Story magazin kiderítette, hogy Ambrus Attilát nem kiutálták a veresegyházi piacról, hanem kitiltotta őt a veresegyházi piacfelügyelet. A hírességnek azért kellett mennie, mert olyan helyen árult, amiért egy másik árus fizetett, akinek éves bérlete volt.

Vastag Tamás 2 hónap alatt 17 kilótól szabadult meg – írja szintén a Story magazin.

Úgy éreztem, muszáj változtatnom. Egy tudományos formulának köszönhetően, amiben van egy zsírtörő reagens, különösebb mozgás nélkül értem el az eredményt. (...) Idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg. Megijedtem, hogy elérem a 100-at! Most viszont 79 kiló vagyok, utoljára 10 éve voltam ennyi

– mesélte az énekes, akinek a bátyja, Vastag Csaba szintén énekes.

Gáspár Evelin az RTL Klubon a Fókuszban beszélt arról, mennyire büszke arra, hogy ő pontosan úgy néz ki élőben, mint az Instagramon a fotóin.

Úgy gondolom, hogy a szelfizés mögött egy komoly pszichológiai háttér áll. Jelen esetben az én részemről egyfajta magamutogatás, de én legalább ezt felvállalom. Nekem az Instagramom egy fontos tényező, én ebből profitálok. Egyrészt a követőimnek van bizonyos szelfikre igénye, másrészt az egy jó dolog, hogy fel mered magad vállalni. Én nem filterezem a képeimet, felvállalom az arcbőrömet, a szemöldökömet, bármi mást. Nekem ez egyfajta önkifejezés.

12 millió forintos bírságot rótt ki az RTL Klub szolgáltatójára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Az ok: az Apatigris című műsor egy márciusi epizódját és az ismétlését 16-os besorolás helyett csak 12 éven aluliaknak nem ajánlottként tette közzé – olvasható az MTI-nek küldött közleményben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert 15 milliós kártérítést fizetett, Gáspár Evelin felvállalja, hogy magamutogató és más hírek

Tovább húzódik Schoberték DVD-zenés pere, Ambrus Attilát kitiltotta a veresegyházi piacfelügyelet, Gáspár Evelin pedig legalább felvállalja.

0 · Jun 10, 2021 11:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments