tk3s pa-8237390

Jön egy új Spice Girls-dal

2021.06.14. 16:57

2007 óta először fog új dalt kiadni a Spice Girls: a Feed Your Love július 9-én jelenik meg, és mindegyik egykori tag énekel benne, Victoria Beckhamet is beleértve – írja a Daily Mail.

Nem friss szerzeményről van szó: korábban írták és vették fel, de annak idején úgy vélték, hogy a közönségüket megbotránkoztatná. (Azóta sok idő telt el.) Egy részlete, amelyet krumplival rögzítettek, 2016-ban felkerült az internetekre, erről van szó.

Az időzítés oka, hogy július 8-án lesz 25 éve, hogy a lányegyüttes első dala, a Wannabe megjelent, és hatalmas sikert aratott. Ennek megünneplésére adnak ki egy kislemezt, amelyre felkerül az említett dal, és még néhány korábbinak a remixe. A Feed Your Love-ot egyébként az énekesnőkkel együtt írta a Wannabe két társszerzője, Richard Stannard és Matt Rowe. Ha túl fiatal, vagy csak már nem emlékszik, erről a dalról van szó.

A Spice Girls mindenesetre most egy hónapig ünnepli saját magát és örökségét: a pride-hónap tiszteletére kiadtak egy támogatói pólót (természetesen Victoria Beckham divatmárkájánál), és igyekeznek mozgósítani a rajongóikat, hogy mondják el, mit jelentett nekik a munkásságuk. Íme, így néz ki az öt tag most.

Ez pedig a nosztalgiavonat indulása.

Önnek jelentett valamit a lányegyüttes munkássága?