A mai hírösszefoglaló nagyrészt a babákról szól, ám akadnak üzleti vállalkozásról és válás utáni hangulatról szóló hírek is.

Alig nyolc óra alatt született meg a 40 éves Szekeres Nóra negyedik gyermeke. A kislány május 5-én, óriási békében érkezett e világra – írja az Anya magazin. A kislány a Nadin nevet kapta. A névválasztásról a műsorvezető így nyilatkozott:

Az utolsó utáni pillanatban találtuk ki, hogy legyen Nadin. Olyan név kellett, amihez nincs prekoncepcióm. Egyetlen Noa, Milán, Alexander nevű ismerősöm sem volt a gyerekeim előtt. Sokáig nem tudtunk megegyezni, aztán végigfuttattam újra a lehetséges neveket, és bedobtam ezt is. Ez már a férjemnek is tetszett, de tényleg nem volt könnyű szülés

– mondta Szekeres. Legkisebb gyermeke október végén lesz 8 éves, a két idősebbik pedig már nagykorú, Noa 20, Milán 18 éves.

További hírek

Sáfrány Emese 10 nappal a szülés után azt érzi, hogy elkezdte visszanyerni a régi formáját. Erről a hivatalos Instagram-oldalán vallott.

Túl vagyunk talán a kezdeti nehézségeken, megszoktuk az esti ébredéseket, beállt az etetés és megtanultunk szupergyorsan pelenkát cserélni. Én szépen nyerem vissza a korábbi alakom és súlyom. Nolen pedig már a születési súlyánál 125 grammal több

– írta Sáfrány.

Ördög Nóra és Nánási Pál tavaly pünkösdkor nyitotta meg az első kisboltját Balatonakarattyán, ami a hatalmas embertömegek miatt egy idő után terhes lett a helyieknek. A műsorvezető és férje hitelt vettek fel, hogy egy kicsit távol új üzlethelyiséget nyithassanak. Mivel már ez a bolt megnyitotta a kapuit, kérdés, hogy mi lesz a régivel. Erre válaszolt Ördög egy új videójukban.

Nagyon-nagyon sokan kérdezik tőlünk, hogy akkor most mi lesz a régi kisbolttal. Mi egy picivel drágább megoldást választottunk arra, hogy megoldjuk a parkolás kérdését, mint hogy kiépítettünk volna ide egy komolyabb mélygarázst. Azzal, hogy felépült az új helyen az új bolt, láthatóan ez megszüntette itt a problémákat

– szemlézte a Bors.

Gönczi Gábor szülési szabadságra megy a feleségével – írja a Hot! magazin. A tévésnek bő egy hónap múlva születik a második gyereke. Gönczi szeptemberig a koncertjeit is lemondta, hogy teljese mértékben kedvese, Ildi segítségére lehessen,.

Szabó Zsófi egy évvel ezelőtt nem tudta elképzelni, hogy így szexiskedni fog a közösségi oldalain, hiszen az életkörülményei mások voltak. Erről Lilu YouTube-csatornáján beszélt. Állítása szerint számára már az is kihívó viselkedés, hogy a képeken kint van a hasa.