Ez itt az Instahíradó, amelyben ma megnézzük, miről posztoltak mostanában azok az ismert személyek, akiknek három emojinál több mondanivalójuk volt, viszont nem fárasztottak minket kuponkódokkal. Most épp.

Tatár Csilla például arról elmélkedett, ki mennyire vállal felelősséget azért, ha aljasan uszít másokat. „Ki lesz a felelős az első köpésért, az első rúgásért, az első szúrásért, az első lövésért?  Én csak elküldtem az emailt, én csak a nyomdász voltam, én csak felolvastam, én csak mondtam, mert mondták. Én csak parancsot teljesítettem” – írta egy horizontálisan csíkos tájkép mellé.

Egykori mokkás műsorvezetőtársa, Kárász Róbert erre visszakérdezett kommentben, hogy ki fog köpni, rúgni, szúrni, lőni és kit. Tatár erre legitimált gyűlöletről írt neki, Lilu pedig kifejezte abbéli véleményét, hogy Kárász tudja, miről van szó. Ha ön nem, akkor esetleg forduljon Lilu Instagramjához, ahol ő pedig ezt osztotta meg Storyként.

Mihalik Enikő az Instagramja szerint éppen mintatervezési feladattal van elfoglalva (divatiskolába jár), de tartósan fenn maradó képet a hasáról posztolt: a művészi fotón jól látszik, hogy közeleg a terhessége vége.

Puskás Péter a napokban egy szép sorozatot osztott meg a szerelméről, Dallos Bogiról, akivel valamilyen erdei helyre vonultak el pihenni. Most közzétett két olyan fotót, amelyen a fordított helyzet látható, annak teljes tudatában, hogy az ő olvasós képei valószínűleg nem olyan érdekesek, mint az ízléses félaktok.

Kulcsár Edina valószínűleg lakótelepi gyerek volt, így szerezte meg ezt a betonpanel-mászási képességét – amely saját bevallása szerint sokat romlott az elmúlt évtizedekben.

 Vujity Tvrtko egy 1991-es képet osztott meg magáról, hozzátéve, soha többé háborút.

A mások testét mindig jellegzetes stílusban kommentáló Schobert Norbert pedig a saját félmeztelenségét örökítette meg, de ha szeretné élvezni azt a látványt, ide kell kattintania érte.