Bella Hadid modell mostanában Franciaországban tevékeny: egyrészt a párizsi divatbemutatók adnak neki elfoglaltságot, másrészt megjelenik egyik-másik Cannes-i eseményen is, a filmfesztiválon, vagy ahhoz kapcsolódó eseményeken. Mindezekről gyakran posztol is az Instagramjára, de az egyik viszonylag friss fotóömlésében elrejtett egy képet az új szerelméről is.

 A fenti bejegyzés („életem legszebb napjait élem – egészséges vagyok, dolgozom, szeretnek”) utolsó fotóján látható az illető személy, aki Hadid szeretettségét biztosítani látszik: az illető különböző lapok értesülései szerint egy New Yorkban élő art director, bizonyos Marc Kalman, aki többek közt Travis Scottal dolgozott már. Emiatt is elképzelhető, hogy a Jennereken keresztül ismerkedtek meg, hiszen a modell jóban van kolléganőjével, Kendall Jennerrel, akinek testvére Travis Scott gyerekének anyja.

A Daily Mail azt írja, június eleje óta randizgatnak, de celebpletyka-oldalakon (mint a DeuxMoi) több hónapnyi kapcsolatot emlegetnek. Az biztos, hogy nemrég paparazzifotók készültek róluk, ahogy New Yorkban ebédelnek együtt (egy kisebb társasággal), de a helyszínről látszólag külön távoztak. 

A férfiről a Page Six cikkében láthatnak akkorról egy éles képet – és egyelőre ezzel kell beérnie minden kíváncsinak, mert Kalman Instagramja nem nyilvános. Így aztán a gyanúnkat sem tudtuk megerősíteni (vagy elvetni), hogy a Marc Kalman név – főleg az instás handle-je szerinti, maarckaalman változat – eléggé magyarosnak tűnik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bella Hadid egy kicsit megmutatta új szerelmét, akinek gyanúsan magyaros neve van

Marc Kalman art directorként dolgozik, a magánélete részletei nem nyilvánosak - de van róla egy-két fotó az interneteken.

0 · Jul 09, 2021 01:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments