A mai hírösszefoglaló is tartogat érdekes híreket és nyilatkozatokat, nézzük, ezen a napon mivel szolgálhatunk!

A Fókusz készített egy interjút olyan hírességekkel, akik fiatalon lettek édesanyák. Dobó Ági életében ez 25 évesen történt, akkor szült, amikor befejezte az egyetemet. Mint mondja, az akkori barátai azonban nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, így sokan eltűntek az életéből.

A barátnőim még vagy kapcsolatban sem voltak, vagy nagyon távol attól, hogy babát vállaljanak és a várandósság alakította át igazából a baráti társaságunkat és az életünket szinte teljesen. Az egy nagy választóvonal volt az életünk ezen területén. Nagyon sokan nem értették meg és lemorzsolódtak ebben az időben. Teljesen átalakulnak az embernek a szokásai, a gondolatai

  – nyilatkozta Dobó, de rajta kívül sokan mások is megszólalnak a riportban.

További hírek

Szabó Zsófi a kisfiával, Mendellel, az édesanyjával és a barátival Horvátországban nyaralt. A műsorvezető egyedül nem vállalkozott volna átlépni a határt, erről ugyancsak a Fókuszban mesélt.

Ha nincsenek a barátaink, akik eleve mentek volna Horvátországba, akkor én biztos, hogy nem vágok neki Mendellel egy külföldi útnak, pláne nem úgy, hogy anyukámmal. Úgy képzelem el, hogy a külföldi utazáshoz kell egy férfi, aztán bebizonyosodik, hogy nem.

Könyvben pakolt ki Curtis exneje – írja a Bors. Meszimerisz Krisztina így szerette volna elmesélni, hogyan lépett túl az exén. 

Rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az emberek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott.

Radics Gigi 9 hónappal a szülés után újra edzeni kezdett, erről a hivatalos Instagram-oldalán számolt be.

Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés. Még mindig van mit faragni, de ha elértem a versenysúlyomat, akkor beszámolok nektek, milyen testi változásokon mentem, megyek keresztül (számokban), hátha tudok ezzel segíteni valakinek

 – írta az énekesnő.

Borbás Marcsi és férje a járvány kirobbanása óta otthagyta a fővárost és végleg az Őrségbe költözött, a 18 évvel ezelőtt megvásárolt házukba. A műsorvezetőt most már minden Szalafőhöz köti – írja a Best magazin.

Talán egy kicsit még gyüttmentek vagyunk, de akik körülöttünk élnek Szalafőn, azok azért fogadtak el, mert látják, hogy ugyanúgy dolgozom, mint ők, hajnaltól késő estig. Olyan messzinek tűnik, amikor még beszélgetős műsorokat vagy vetélkedőt vezettem, mintha nem is én lettem volna. Szerintem mindenki így van az életével, ha visszatekint 15-20 évvel korábbra, akkor egy másik embert lát.