Megoldódott Britney Spears eltűnt nyaktetkójának rejtélye

2021.07.12. 09:14

Britney Spears egy újabb kihívó fotót tett magáról közzé az Instagramon, ezen egy piros hálóingszerűségben látható. A képaláírásban elég enigmatikusan közölte, hogy a kör bezárult, visszatér a piroshoz – az utóbbi hónapokban többször felbukkant a szűkre szabott szövegeiben a piros szín és a rózsa említése, amik a Page Six szerint egy személyes fotóprojektre utalnak.

 A kép persze dögös, de a néhány nappal ezelőtt közzétett aktja sokkal nagyobb visszhangot kapott – többek közt azért, mert hiányzott róla egyik-másik tetoválása. Erről utóbb ugyancsak az Instagramján írt: 

Oké, szóval... kiszerkesztettem a tetoválást a nyakamról, mert látni akartam, milyen lenne tisztán. És igen, úgy jobban tetszett, szóval ha már úgyis a hátam mögött beszéltek ki, hajrá, nyaljátok ki a seggem, gyűlölködők!!!!!!

 Azok, akiket foglalkoztat az énekesnő sorsa, azóta is ezen elmélkednek, mármint, hogy melyik közösségimédiás bejegyzését írja ő, és melyiket nem. Mindenesetre nem ez az első alkalom arra sem, hogy egy-egy ilyen megnyilvánulása aggasztja a rajongóit. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megoldódott Britney Spears eltűnt nyaktetkójának rejtélye

Nem a cica vitte el. Azt mondja, ha már a háta mögött beszélnek róla, itt az alkalom, hogy valamit csináljanak a hátul lévő testrészei egyikével is.

0 · Jul 12, 2021 09:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments