Szebeni István egy facebookos kirohanással reagált az UEFA-döntésre, amely szerint a magyar válogatott következő három meccse zártkapus lesz a szurkolótábor viselkedése miatt – írja a hvg.hu. Kénytelenek vagyunk hinni nekik, mert a TV2 műsorvezetője azóta törölte a posztot, pedig a beszámoló szerint tanulságos eszmefuttatásnak tűnik.

A büntetés oka, hogy a magyar szurkolók minden magyar meccsen üvöltve buziztak, homofób transzparenseket használtak, palackokat dobáltak, füstgránátoztak és lépcsőket torlaszoltak el. Szebeni úgy véli, csak „néhány hülye huhogott”, ráadásul „nem őket zárták ki igazából, hanem apákat, anyákat, gyerekeket”. Na de most jön a java:

Az, ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő. Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk. Felettünk, akik 1100 éve vívjuk csatáinkat az örökös elnyomók ellen. Az elnyomás a futballba is begyűrűzött, mint ahogyan mindenhová. (…) Én úgy érzem, egyre erősebb újra a magyar, és ez a sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc már sehol nem lesz, amikor Magyarország még mindig állni, és ragyogni fog. Ezek csak irigyek. Mindenre, mindenünkre, ami nekik nincs, és sosem volt, vagy sosem lesz. HAZÁJUK

– szemlézte a lap Szebeni szavait, amelyeket Schobert Norbert is megosztott azzal a megjegyzéssel, hogy minden szavával egyetért. Sajnos azóta egyikük posztja sem elérhető.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szebeni István: „Áruló Európa. Eddig is utáltam az összes érzékenyített nyugati barmot”

A TV2 műsorvezetőjének nem tetszik a zárt kapus meccsek ötlete, kifakadásával Schobert Norbert is egyetértett.

338 · Jul 12, 2021 12:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments