Azt írja a Page Six, hogy kiszivárgott pár dolog az And Just Like That... című sorozat forgatókönyvéből – tudja, ez a Szex és New York című sorozat folytatása, az eredeti négy helyett három barátnővel, éppen felveszik.

A kiszivárgás a cikk alapján úgy néz ki, hogy valakitől kaptak egy fotót egy forgatókönyv-oldalról, és némi információt a háttérről. Nagyvonalúan eltekintve attól, hogy ez valószínűleg a készítők pr-akciója, íme, ezek derültek ki:

  • a sorozat női főszereplője, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) és férje, Mr. Big válófélben vannak, a viszonyuk feszült, a vagyonmegosztás nem megy gördülékenyen.
  • Az ötvenes éveiben járó Bradshaw (ez azért fontos, mert kiderül belőle, hogy nem próbálják meg fiatalabbnak feltüntetni a szereplőket) már nem cikksorozatot ír az életéről, hanem egy podcastje van.
  • A kiszivárgott jelenetben a főszereplő Stanford Blatch (Willie Garson), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) és Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) társaságában ebédel, és arról elmélkedik elkeseredetten, hogy beállt Mr. Big jól tartott feleségeinek sorába. 

Azt már az HBO Max bejelentéséből lehet tudni, hogy új női szereplők is lesznek: ők Sara Ramírez (karaktere egy nembináris humorista, neki is podcastje van), Nicole Ari Parker (háromgyerekes anyát alakít a Park Avenue-ról), Sarita Choudhury (manhattani ingatlanügynök) és Karen Pittman (zseniális jogászprofesszor a Columbiáról). Negatív karakterekről eddig nem esett szó.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiszivárgott egy fontos részlet az új Szex és New York forgatókönyvéből

Ez az ajánló szándékosan semmitmondó, hogy ne rontsuk el senki szórakozását. De Carrie Bradshaw-ról van szó.

0 · Jul 16, 2021 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments