Ma is jelentkezünk az Instahíradó friss és szexi kiadásával. ezúttal nem csupán a hazai, széles körben ismert személyiségek posztjait szedtük egy csokorba, hanem azt is megmutatjuk, mit bocsátottak közszemlére a külföldi hírességek.

Gáspár Evelin kirobbanó formának örvend, a legfrissebb fotóin pedig valóságos amazonként fest! A fiatal influencer jelenleg egy különleges helyen pihen, ám azt nem árulta el, pontosan hol. A bejegyzéséből azonban kiderült, hogy szigetet, ahol nyaral, egy királykék quaddal járta be.

Rita Ora sosem a szégyenlősségéről volt híres, így nem is okozott nagy meglepetést, amikor olyan képeket töltött fel magáról az Instagramra, amelyeken a melleit mutogatja.

Opitz Barbara sokakat meglepett azzal, hogy barna hajra váltott. Az énekesnő a védjegyévé vált, hatalmas, göndör tincseit egy paróka alá rejtette, de követői szerint remekül áll neki ez a frizura. Az X-Faktor korábbi győztese sorra zsebelte be a dicséreteket, főleg mert fehér szettje nem sokat hagy meg a fantázia számára.

Emily Ratajkowksi, aki csupán néhány hónappal ezelőtt hozta világra első gyermekét, anyukaként sem riad vissza a szexi fotók posztolgatásától. Nem véletlen becézik őt a világ legszebb mellű nőjének!

Nádai Anikó az elmúlt néhány napot Görögországban, Kréta szigetén töltötte a szerelmével, Hajmásy Péterrel. Az álomszép helyen rengeteg szemet gyönyörködtető fotó készült a műsorvezetőnőről, aki sugárzik a boldogságtól. Ez a fűzöld szett szépen kiemelte dekoltázsát.

Dua Lipa a szokásosnál egy fokkal visszafogottabb, ő azért egy inget is felvett, hogy némiképpen eltakarja vonzóan karcsú, bikinis testét.

Kisó, azaz Kiss Orsi a mosolyával bárkit képes levenni a lábáról, de a kommentekben a követők nem csak emiatt dicsérték a műsorvezetőt. Dekoltázsa ugyanis ebben az öltözékben igen hangsúlyos.

A bevállalósságáról is ismert énekesnő, Miley Cyrus ezúttal egy szexi forrónadrágban állt színpadra, dögös fotósorozat készült róla. Mai Instahíradónkat az egykori Disney-sztár bejegyzésével zárjuk. Viszlát!