Míg 10 évvel ezelőtt a hírességek fényűző életét élte, most kukákban turkál, kiestek a fogai és az utcán él. Loni Willison köszöni, de nem kér segítséget a nyilvánosságtól - állítja egy amerikai hírportál.

A Kaliforniából származó Willison főleg sportruházati és fürdőruha kampányokban volt látható. Bár addig is többször szerepelt címlapokon, a legnagyobb népszerűséget akkor érte el, amikor összejött a Baywatch sorozat egyik főbb szereplőjével, Jeremy Jacksonnal. A férfi Mitch, azaz David Hasselhoff fiát alakította 8 éven át, aztán egyre zűrösebb ügyei miatt 1999-ben távoznia kellett a produkcióból. Drogelvonón járt, házi szexvideója került nyilvánosságra, majd összejött a fitneszmodellel, Willisonnal – írja a The Sun.

A pár 2012-ben kötötte össze az életét. Bár boldognak tűntek, a dolgok hamar rosszra fordultak: Jackson állítólag egyszer úgy megverte a feleségét, hogy két bordája is eltört. A modell végül nem emelt vádat és két év házasélet után szakítottak. Willison ezután eltűnt a nyilvánosság elől. Mint kiderült, a történtek súlyos mentális problémákat okoztak nála, anyagi gondjai lettek, 2016-pedig el kellett hagynia a házát, azóta pedig hajléktalan. Tavaly októberben Venice Beach-en tűnt fel, akkor a The Sun újságírója megkérdezte tőle, hogy segíthet-e valamiben rajta.

Nem akarom, hogy bárki is segítsen nekem, remekül vagyok.

– mondta, miközben egy bevásárlókocsiban tolta a holmijait maga előtt. Most újabb fotók készültek róla, Willison jelenleg így néz ki.