Sokkoló vallomást tett egy podcast műsorban Gwyneth Paltrow. Az Oscar-díjas színésznőből lett üzletasszony az első gyermekének, Apple-nek 2004 májusában adott életet, ám kiderült, nem mentek jól a dolgok: mindketten életveszélyben voltak.

Paltrow császárral hozta világra lányát és fiát, Mosest is. Emiatt rossz, sőt traumatikus tapasztalatként élte meg a szülést és az akörüli történéseket – írja a The Sun.

Mindkét gyermek császármetszéssel jött világra. A lányom esetében sürgősségi császármetszésre volt szükség. Őrült helyzet volt, majdnem meghaltunk

– magyarázta a 49 éves színésznő, aki a sebhelyéről is mesélt.

Nem könnyű megszokni azt a hosszú sebet ott lent. Hála a jó istennek, akkor még nem volt Instagram, mikor én szültem. Mostanság már teljesen normális azzal villogni egy nőnek, hogy két héttel a szülés után újra lapos a hasa. Hát, én nem így néztem ki! Persze, tisztelet a kockahasú nőnek, de ma már mindenkitől azt várják el, hogy így nézzen ki. Nem számít, hogy van-e gyereke, vagy nincs

– fejtette ki Paltrow. Az is elszomorítja, hogy a nők gyakran képesek összekapni azon, ki hogyan neveli a gyermekét, szoptat-e vagy sem, mikor megy vissza dolgozni szülés után és hasonlók. Szerinte ítélkezés helyett inkább segítenünk kellene egymást.

Ön szerint elvárható egy nőtől, hogy pár héttel szülés után bomba formában legyen?