Hilary Duffot is elérte az ünnepi hangulat. Az annak idején Lizzie McGuire-t alakító énekes-színésznő karácsonyi dekoráció után nézve indult neki Los Angeles városának, egy barátjával éppen kandalló fölé akasztható zoknit válogatott.

Paparazzi fotósok tegnap kapták lencsevégre Duffot, aki egy hosszú ujjú koncertpólót, szürke farmert és fekete csizmát viselt, haját laza kontyban kötötte hátra.

A 34 éves színésznő éppen a Yes! Hímzés nevű üzletbe igyekezett Los Angeles egyik városnegyedében, Studio City-ben. Egy pár karácsonyi zokni után kutatott, amelyet ünnepi dekorációként aggathat fel az otthonában.

A lesifotósok képei alapján talált is egy szép nagy, piros darabot, amelyet éppen egy barátjának mutogatott az üzlet előtt állva.

Hilary Duffról nem sokat lehetett hallani az elmúlt időszakban. Bár főszerepet játszott a 2019-es Sharon Tate megkísértése című filmben és az idei évben kifutott Younger című sorozatban, valamint korábban A pletykafészekben is szerepelt, igazán csak nemrég került újra elő a neve az Így jártam apátokkal című készülő széria kapcsán, amelyben ő alakítja majd a mesélő édesanya fiatalkori énjét.

A forgatásokat egyébként pont mostanában fejezték be, már az utómunkálatok folynak.

Nemrég azt is bejelentették, hogy a Disney rebootot gyárt a Lizzie McGuire című, 2001 és 2004 között futó sorozatból, amelyben minden régi sztár, köztük Hilary Duff is visszatér a szerepébe közel 20 év után. A sorozat után egyébként egy film is készült 2003-ban Csáó, Lizzie! címmel.

Magánéletét tekintve Duff boldogabb, mint valaha. Két éve él házasságban második férjével, Matthew Koma énekes-dalszerzővel, akitől két gyermeke is született, a most 3 éves Banks, és a mindössze 8 hónapos Mae. Közös gyerekeik mellett együtt nevelik az énekesnő korábbi házasságából született gyermekét, a 9 éves Lucát is.