Két kisebb gyermekének esténként inkább mesét olvas vagy gyerekdalokat énekel Erdei Zsolt. Az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnokéknál nincs tévé és tudatosan kerülnek bizonyos tartalmakat. A volt bokszoló nagyon megválogatja azt is, hogy csemetéinek milyen meséket olvas.

Mint kiderült, a tévét azért helyettesítik: mint a régi időkben, diavetítőt használnak.

Az esték többnyire rám maradnak, megcsinálom nekik a vacsorát, megfürdetem őket. És akkor mese, vagy diavetítőzünk, de a diavetítő után még el kell olvasni egy mesét. Nem elég, hogy elolvastam a mesét meg diavetítőztünk; akkor »ugye, apa még énekelsz sokat-sokat?« Gyerekdalokat éneklek. Az első mindig a Csipkefabimbója. [...] Imádják [a divetítőt], szeretnek mesét is nézni, nekünk nincs otthon tévénk. Nyilván a laptopon szoktunk nekik meséket lejátszani, de hát ezek olyan szűrt tartalmak, amikről tudjuk, hogy nem ártalmas a gyerekeknek

– magyarázta az RTL Klub Reggeli című műsorában Erdei, a riportra a 24.hu bukkant rá. Az ökölvívó egyébként most végzős az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem szakedzői szakán, de a tanulás mellett sok időt gyermekeivel.

Ön is megválogatja, milyen mesét nézhet a gyermeke?