tóth-gabi-cover

Tóth Gabit lehányta egy nő egy elegáns céges bálon

2022.01.18. 09:01

Az énekesnő több olyan történetet is elmesélt, mely a pályafutása alatt vele történt: volt, aki sörösüveget dobott a színpadra egy koncertjén, egy másik fiatalember pedig egy meggyújtott petárdát hajított a színpadra, de olyan is előfordult, hogy lerókázták.

Tóth Gabi azt is elárulta, hogy a mai napig izgul minden fellépése előtt, akkor is ha csak 40-50 embernek énekel, és akkor is, ha 13 ezer ember elé kell kiállnia. Mint írja, hálás a családjának, hogy segítik ebben.

Persze volt már, hogy valaki kizökkentett egy hangulatból, ennek talán a legextrémebb példája, amikor egy illető sörösüveget dobott a színpadra egy koncerten, de olyan humoros fiatalember is akadt, aki jó ötletnek gondolta, ha egy meggyújtott petárdát hajít a színpadra... Szerencsére ezek nagyon régen történtek, messze-messze egy távoli galaxisban, és a biztonsági emberek viszonylag gyorsan megoldották a helyzetet. Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében. Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni.

– mesélte az énekesnő a család.hu oldalán.