GettyImages-105801325

Így élnek ma Robin Williams gyerekei

2022.01.23. 14:55

A néhai színészlegenda 2014-ben három gyermeket hagyott hátra, akik akkor 31, 25 és 23 évesek voltak. Apjuk halála óta nyolc év telt el, Robin Williams mára nagypapa lenne.

Williamsnek első feleségétől, Valerie Velarditól egy fia, Zachary Pym Williams, második nejétől, Marsha Garces Williamstől pedig egy lánya és egy fia, Zelda és Cody Alan Williams született. Mind közül Cody a legfiatalabb. A 'gyerekek' így élnek most:

Zachary Williams

A legidősebb fiú 1983-ban született. Huszonévesen egy darabig színjátszással foglalkozott, napjainkban már saját vállalkozást vezet. Édesapja halála után kezdett bele természetes alapú, szorongásoldó cukorkák árusításába, a tragédia következtében ugyanis depresszióssá vált, amit kezdetben gyógyszerekkel és kannabisszal igyekezett oldani. Egy idő után egészségesebb megoldások után kutatott, hogy megbirkózzon apja elvesztésével: így találta ki a szorongásoldó cukorkák ötletét.

Zachary időközben maga is édesapává vált. Feleségével, Olivia June-nal 2019-ben született meg a fiuk, 2021-ben pedig egy kislánnyal bővült a család.

A teljes élet egyik titka, hogy légy kedves, figyelmes és feltétel nélkül tudj szeretni. Ez és a kapcsolatok, a közös pontok megtalálása, valamint az, hogy a mindennapokban hálás tudj lenni, csodálatos módja annak, hogy jól érezd magad

– idézte fel egy interjúban az egyik legfontosabb életleckét, amelyet édesapjától tanult – írja az nlc.hu.

Zelda Williams

Williams 32 éves lánya édesapja nyomdokaiba lépett: ötévesen színészkedett először, 2004-ben pedig apjával közösen játszott az Így nőttem fel című filmben. Azóta több tucat sorozatban és filmben szerepelt, néhány éve pedig rendezőként, producerként és forgatókönyvíróként is tevékenykedik.

Zelda biszexuálisnak vallja magát, legutóbb jackson heywood ausztrál színésszel élt évekig párkapcsolatban.

Tavaly februárban bejelentette, hogy afantáziás, azaz képtelen mentális képek létrehozására az elméjében. Mint azt korábban elárulta: betegsége nemcsak vizuálisan, hanem a képzelet spektrumának többféle érzékszervére (hallás, tapintás, szaglás, ízlelés, mozgás) is hat.

Cody Williams

A filmsztár három gyermeke közül a legfiatalabb, a 30 éves Cody éli a legzárkózottabb életet, a közösségi médiában sem szívesen mutogatja magát. Testvéreivel ellentétben sosem próbálkozott meg a színészettel, ugyanakkor ő is a filmiparban dolgozik: rendezőasszisztensként, producerként tevékenykedik.

2019 júliusában azon a napon vette feleségül Maria Flores énekesnőt, amikor édesapja a 68. születésnapját ünnepelte volna.