Korábban a műsorvezetésbe is belekóstolt, nemrég a filmszínészkedéssel kacérkodott, néhány nappal ezelőtt pedig első saját dalát is kiadta Kulcsár Edina. A modell-üzletasszony, akinek drámai válása, valamint új kapcsolata sokakat lázban tartott az elmúlt napokban, a jelek szerint szeret egyszerre több lábon állni. Egyetlen szó című dala a hét elején debütált, ám az egykori szépségkirálynő évek óta próbálkozik az énekléssel.

Kulcsár Edina a Diamonds néven futó kevésbé sikeres formáció 2008-ban megjelent Latin lány című dalában csillogtatta meg először énektudását. Edina nem csak énekel, de a videóklipben a latin lány karakterét is ő formálja meg: egy olyan spanyol leányzót alakít, aki összetöri a főhős szívét.

A kommentelők által kínosnak talált videóklipet azonban 2008 szeptembere óta mindössze 56 ezren tekintették meg.

Más a helyzet azzal a dallal, amely idén január 24-én debütált. Az Egyetlen szó igen felkapott a YouTube-on, már több mint 1 millió megtekintésnél jár. A szerzeménynek komoly mondanivalója van: az egykori szépségkirálynő a férjével, Szabó Andrással, azaz Csutival való szakítását énekelte meg: rózsával a kezében dalol arról, hogy már nem szerelmes.

A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól

– mondta a Borsnak Csuti. Érdekesség, hogy a modell-üzletasszony 2015-ben a Nagy Duett című műsorban is feltűnt, ahol sokan rácsodálkoztak majdnem tiszta hangjára. Akkoriban Máté volt a párja, későbbi férjét, Csutit pedig már jól ismerte, hiszen egy baráti társasághoz tartoztak. A modell Mátéval 2015 végén szakított, 2016 elején pedig boldogan jelentette be, hogy Csutival egy párt alkotnak. Kulcsár aztán 2017-ben Lévai Laci és Burai Krisztián Búcsúzz el című nótájában is közreműködött. A Bors szerint korábbi szerelmének üzent ezzel a dallal is.

De nem Kulcsár Edina az egyetlen hazai celeb, aki énekesi babérokra tört.

Istenes Bence

Amikor 2020 novemberében felkerült a YouTube-ra Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél első közös dala – pontosabban feldolgozása –, sokan megbizonyosodhattak arról, hogy Istenes nemcsak műsort tud vezetni, hanem a zenéhez is van érzéke. De nem a Sowieso című sláger az első, amelyet hallhattunk Istenestől: hangja annak idején Cozombolis Végre itt a nyár című slágerében is felcsendült, ami a 2010-es évek környékén igen népszerű volt a VIVA TV-n. 

S íme, így énekelte fel kedvenc német slágerét Istenes és az X-Faktor mentora, Csobot Adél:

VV Seherezádé

Nagy Vivien, azaz VV Seherezádé, aki a ValóVilág ötödik szériájában tűnt fel, 2012-ben a VV vezetéknevet dj-re cserélte, lemezlovasnak állt és még abban az évben kiadott egy dalt, amely a Feel you címet kapta. VV Seherezádé ma már egyébként táplálkozási tanácsadóként ténykedik.

Szabó Zsófi

Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya korábban többször játszott színházban. A TV2 Jóban rosszban című sorozatában is feltűnt – 2009 és 2014 között Betty Tanakist alakította –, ma azonban már az RTL Klub Reggeli című műsorát vezeti, de az Álarcos énekes című zenés showműsorának nyomozója is volt. Zenei karrierbe is kezdett: első dala, a Deja Vu 2010 júniusában jelent meg, amelyhez provokatív videóklipet forgatott.

Második videóklipje egy évvel később, 2011 májusában debütált Hol a nagy ő? címmel. Jelenleg Shane Tusup amerikai edzővel alkot egy párt.

ÉNB Lali

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai közül többeknek is van énekes múltja. Az RTL napi sorozatának egyik legismertebb szereplője, Lali több dalt is kiadott. 2014-ben Lali pop című mulatós számával robbantotta fel a YouTube-ot, ami azóta már 15 millió megtekintésnél jár. Második saját készítésű videóklipje az Igazi span címet kapta. 

+1: Majka

Majoros Péter, azaz Majka 2002-ben, 23 évesen tűnt fel a ValóVilág első szériájában. Bár a valóságshow-t annak idején nem ő nyerte meg, mégis jócskán profitált a szereplésből: sikeres előadó és műsorvezető lett. (Utóbbi a ValóVilág negyedik évadának játékosáról, Nádai Anikóról is elmondható – a szerk.) Ma ő a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb arca: legutóbb a Sztárban sztár leszek! mestereként láthattuk, de korábban többek között az Ezek megőrültek, a Star Academy vagy Az 50 milliós játszma című műsorokat is vezette.

Majka az első albumát (Az ózdi hős) egy évvel azután adta ki, hogy kijött a villából. Legsikeresebb dala, a Belehalok 2012-ben jelent meg – Curtisszel és BLR-rel dolgoztak együtt.