GettyImages-1185994745

Kis híján kiszivárgott Kim Kardashian egy másik szexvideója is

2022.01.29. 09:02

Bár a 2,1 milliárd dolláros (675,2 milliárd forintos) válás komoly feszültséget és viszályt szított köztük, Kanye Westből, azaz Ye-ből nem veszett ki teljesen a jóindulat: egy újabb botrány kirobbanásától védte meg gyermekei anyját, Kim Kardashiant.

A világ egyik leggazdagabb zenészének kikiáltott rapper azt állítja, neki köszönhető, hogy nem szivárgott ki a reality-sztár második szexvideója.

Mint ismert, a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow sztárja annak köszönheti hírnevét, hogy 2007-ben egy nyilvánosságra került szexvideója miatt a bíróság 5 millió dollár (1,6 milliárd forint) kártérítést ítélt meg neki. A felvételt korábbi párjával, Ray J-vel készítették. A Page Six szerint nem kellett sok ahhoz, hogy egy újabb intim felvételük is felkerüljön az internetre – ezt akadályozta meg Kanye West.

Visszaszereztem a felvételt. Én magam mentem oda azon az estén, hogy elhozzam Ray J laptopját. A repülőtéren találkoztunk, felpattantam egy éjszakai járatra, és reggel nyolcra át is adtam Kimnek a videót. Kim nagyon megkönnyebbült. Amikor meglátta a gépet, könnyekben tört ki. De tudod miért sírt igazából, amikor megnézte a videót a laptopon? Mert ez pont azt jelentette, mennyire kihasználták. Arra utal, mennyi olyan ember van, aki nem is szereti őt, és hogy sokan úgy tekintettek rá, mint egy árura 

– magyarázta a Hollywood Unlocked interjújában a rapper.

Kardashian szóvivője is megerősítette, hogy West valóban megszerezte a laptopot, ám azt tagadta, hogy egy másik szexvideót is készítettek volna az üzletasszonyról.

A számítógépen rajta kellett volna lennie az eredeti videónak, és más, soha korábban nem látott felvételeknek is. Amikor átvizsgálták a gépet, nem találtak rajta intim felvételeket, csak azokat, amelyek a Mexikóba tartó repülőgépen készültek. Kim szentül hisz abban, hogy nem készült több kompromittáló felvétel. Húsz év után szeretne túllépni ezen

– olvasható a közleményben. Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős is azt mondja, Kardashian valóban nagyon hálás volt Westnek, hogy megszerezte a  laptopot.

A szexvideó nagy fájdalmat okozott Kimnek, máig kísérti őt a dolog. Bár már nem alkotnak egy párt, Westtel mindketten nagyon aggódnak amiatt, milyen hatással lehet ez a videó négy közös gyermekük életére a későbbiekben

– magyarázta az informátor.