Nyolcadik éve nem szerepel, a nyilvánosság előtt Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynő, műsorvezető a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában tűnt fel újra.

Antónia jelenleg a pénzügyi szektorban dolgozik, saját maga döntött úgy, hogy visszalép a közszerepléstől és civil életet kezd.

Teljesen tudatod döntés volt, egyszer csak azt mondtam, hogy fájó szívvel, de elég a médiából. Nekem stabilitás kellett. Szeretem azt, ha van produktum, műsorvezetőként dolgoztam sok éven keresztül, a 2007-es válság után, amikor otthon voltam két évig a gyerekkel, utána nehezebb volt visszajönni, és nem is tudtam úgy visszajönni, ahonnan elmentem. Azon kaptam magam, hogy leginkább „ugrándozom a balettban”, elmegyek mindenféle műsorokba, ott szerepelek, jól érzem magam, de hol a produktum? Hol a műsorvezetés, és egyáltalán. Ez nem nagyon tetszett, ebből kifolyólag ez nagyon hullámzó volt anyagilag is. A kislányom első osztályba ment, kezdett tanulni írni, olvasni, és én gondoskodtam róla egyedül, így ez a hullámzás nem volt megengedhető. Főleg anyagilag, így kerestem valamit, ami stabilabb. A civil élet stabilabbnak tűnt, és azt választottam. Ahová elmentem dolgozni, ott elvárás is volt, hogy a médiában ne szerepeljek.

– kezdte Toncsi, akinek mostanra 14 éves lett a lánya.

A lányom, hála Istennek, a civil életemben szocializálódott, de azért volt velem természetesen egyszer-kétszer stúdióban, tudja, hogy anyukát ismerik, mindig jókat mosolyog, hogy nem tudok arra lépni, ahol nem ismernek.

– mondta Antónia, aki csodálkozik rajta, hogy még mindig nincs az országnak olyan szeglete, ahol nem ismerik. Azt is elárulta, hogy néha hiányzik neki a média világa, de már nem tudna visszatérni. Jelenleg nyugodt életet él, és a gyermeke a legfontosabb számára.