Nyolc sztár, négy különleges kapcsolat: vannak közöttük barátok, exek, házaspárok és gyermeket váró, leendő szülők. A Velvet pedig összegyűjtött mindent, amit tudni érdemes.

Miklósa Erika és Dolhai Attila

A világhírű művésznő és az országszerte ismert színész régóta ápol jó barátságot és van szakmai kapcsolatban. Legutóbb a Duna Tv Csináljuk a fesztivált! című műsorában bizonyították be, mennyire összeillik a hangjuk: a Meseautó slágerével első helyen jutottak tovább az első adásban.

Először a kétezres évek második felében, a West Side Story-ban dolgoztak együtt, akkor ismerték meg egymást. Bár eleinte mind a ketten megszeppentek, később igazi barátokká váltak. Az operaénekesnő egy közös utazásuk élményét is elmesélte a Best magazinnak.

Attila nálam egy kicsit introvertáltabb karakter. Tel-Avivban turnéztunk és ő sehova se akart menni, bezárkózott a szállodai szobájába. Én azonban szerettem volna kimozdítani. Kirángattuk a hotelból, hogy elvigyük egy jaffai kirándulásra. Jött egy busz, én megállítottam. Mondta a sofőr, hogy ő már hazafelé megy, de én rábeszéltem, hogy elvigyen minket. Az egész utat végigénekeltük, táncoltunk a szökőkút előtt, megkóstoltattuk vele a helyi ételeket. [...] Rengeteg szép emléket őrzünk, amik örökre összekapcsolnak minket.

Homonnay Zsolt és Polyák Lilla

Az egykori házasok fergeteges sikerrel alakítják a szerelmespárt a Jekyll és Hide című musicalben a budapesti Operettszínházban. A sikerhez azonban túl kellett lépniük a múltjukon, és előnyükre kovácsolni azt.

Az évadban ez a második olyan feladatunk Lillával, ahol szerelmeseket alakítunk. A Nine-ban ő volt a múzsám, most pedig azt a nőt alakítja, akiben a karakterem a szerelmet, a testi gyönyört keresi. Rengeteget ad hozzá a játékunkhoz a közös múltunk, [...] hiszen pontosan ismerjük egymás minden rezdülését, [...] sok mindent megéltünk együtt. [...] Csodálatos színésznő és énekesnő, akiért a mai napig rajongok

– árulta el a Best magazinnak Homonnay. Az előadás pikantériáját továbbá az adja, hogy Polyák Lilla mostani férje, Gömöri András Máté is játszik a darabban.

Hajdú Péter és Láng Eszter

Hét hete, pontosan február 14-én Valentin-napon született meg Hajdú Péter és Láng Eszter kisfia, Dominik. A szerelmesek igazi családi idillben nevelik gyermeküket, a HOT! magazinnak tett vallomásuk szerint pedig még idén egybekelnek. Az esküvőt a kicsi érkezése miatt halasztották.

Azt gondolom, idén megtartjuk az esküvőt, de csak akkor, ha Eszter már úgy érzi, hogy visszanyerte az eredeti alakját

– árulta el Hajdú Péter utalva arra, hogy Eszter 27 kilót szedett fel a terhessége idején.

Becsületesen ettem. Ha nutellás palacsintát kívántam, azt ettem. Aztán a szülés után, amikor apukámért izgultam, nem tudtam enni sem, szóval ma már csak 9 kiló a pluszom a régi súlyomhoz képest. Nemsokára elkezdhetem a gyógytornát, aztán pedig a rendes edzést. Úgy döntöttem, futni fogok az edzés mellett

– határozta el Eszter, aki szép esküvőt szeretne.

Nem akarjuk, hogy összecsapott legyen, lesz időnk a megszervezésére. A családokkal és a barátokkal szeretnénk megünnepelni a nagy eseményt, valahol szabadtéren. Nem lesz rongyrázós esküvő: olyat szeretnénk, ahol mindenki jól érzi magát, és megünnepli a mi kis boldog családunkat.

Feke Pál és Mészáros Nóra

Egy éve már, hogy Nóri és Pali egymásra találtak, ám szerelmük történetét most először osztották meg a Story magazinnal.

Nórira először a tévében figyeltem fel [...], azt gondoltam, milyen különleges kisugárzása van ennek a gyönyörű nőnek. Eldöntöttem, írok neki egy levelet, mondhatni, teljesen ismeretlenül, noha voltak közös ismerőseink

– kezdte történetüket Feke Pál, akinek levele sajnos nem ért célba. Az üzenet kéretlen mappába került, Nóri figyelmét végül egy közös barátjuk hívta fel a küldeményre. A műsorvezető válaszolt, majd nem sokkal később az első találkozásra is sor került.

Megláttam, és mint egy filmben, elállt a lélegzetem. Csak néztük egymást és mosolyogtunk. És akkor ott első látásra egymásba szerettünk, és ez egy olyan pillanat volt, ami mindig velünk marad

– emlékezett vissza a színész.

Első beszélgetésük során kiderült, mennyire fontos mindkettejük számára a humor, és hogy mennyire hasonló értékrendet képviselnek. A randevú végén már kézen fogva sétáltak, két héttel később pedig össze is költöztek.

Együtt kelünk, együtt fekszünk, és a szakmánk rugalmasságának köszönhetően napközben is sok időt tudunk együtt lenni. [...] Kéz a kézben éljük át. a hétköznapokat, ami a mostani rohanó és nehéz világban különösen fontos. [...] Érzékeny emberek vagyunk, imádunk jókat vitatkozni az élet nagy dolgairól

– árulta el Feke Pál és Mészáros Nóra, akik kendőzetlenül vállalják érzéseiket egymás előtt. Mint mondják, ez kapcsolatuk motorja. A vitákat egy egyedi módszerrel kezelik és mindenben támogatják egymást. Remélik, még hosszú, közös út áll előttük.

Az általunk mélyen tisztelt és szeretett Korda György és Balázs Klári között is pont annyi év van, mint köztünk, és annyi idősen is találkoztak, mint mi. Drága Klárika mondta útravalónak, hogy egy párkapcsolat úgy működik jól, ha a másikat meghagyjuk olyannak, amilyen. Ez persze nem könnyű, de nagy igazság

– mondta a Story magazinnak Feke Pál.

(Borítókép: Miklósa Erika. Fotó: MTI/Cseke Csilla)