Világszerte ünnepeljük a nőket, akik életet adtak. Bár országonként más-más időpontban tartják az anyák napját, mindenhol szeretettel és tisztelettel köszöntik az édesanyákat, akikről természetesen a magyar sztárok sem feledkeztek meg a jeles napon, hazánkban május első vasárnapján.

Csonka András

Bár a színész évekkel ezelőtt elveszítette édesanyját, egy régi fotóval emlékezett meg róla május 1-jén. A képet Instagram-oldalán tette közzé – figyelt fel rá a Bors.

Anyu, együtt Veled örökre és még azon is túl…

– írta a bejegyzésben.

Dér Heni

Az énekesnő először ünnepelte az anyák napját édesanyaként. Közösségi oldalán egy kedves, Bendegúzzal közös képet posztolt.

Nekem az első évem, amikor ezen a napon azt érzem, valakinek a MINDEN vagyok: a menedék, a szeretet, a gyengédség, a móka, a tápanyag és sokszor a párna is… Nagy felelősség, de isteni érzés ANYÁNAK lenni!!! Nem mellesleg azt is szeretem, ahogy rohan a karomba, mikor valahonnan hazaérek.. 

Vasvári Vivien

A jeles alkalomból egyen szerelésben pózolt a modell és édesanyja – vette észre a Blikk. Bár magánélete kapcsán ritkán posztol Vasvári Vivien, anyák napján ő is kivételt tett. Le sem tagadhatnák egymást:

Anya csak egy van! Szeretlek!

– írta a fotó mellé.

Kamarás Iván

Humoros képet tett közzé Instagram-oldalán a színész. Az első fotón Kamarás egy gyerekkori emléke látható, míg az utolsó kép nem régen készülhetett 78 éves édesanyjáról, Uhrik Teodóráról.

Azt hiszem ez a kép sok mindent elmond. Köszönöm. Boldog Anyák napját kívánok neked, Anyukám és minden Anyukának természetesen sok szeretettel! 

Judy

Az énekesnő többek között egy levelet osztott meg a követőivel. A szívhez szóló sorokat kislánya, Maja írta neki, akinek névnapját is tegnap ünnepelték. Tovább pörgetve az elmúlt 10 évből láthatunk közös fotókat Judyról is kislányáról.

10 éve nap mint nap hallhatom a világ legszebb szavát: ANYA. FONTOSSÁ TETTED életem, és a világ legnagyobb KINCSE, és AJÁNDÉKA lehet az ENYÉM! Anya vagyok, és TE tettél azzá! Köszönöm, hogy VAGY NEKEM Majszi! Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT a világ legszebb nevű királylányának! 

Horváth Éva

A modell teljes családi körben, szüleivel és fiaival ünnepelte az anyák napját Balin.

Anya, Mamik, Unokáik. Boldog Anyák Napját

– írta az idilli fotóhoz.

Sáfrány Emese

A fotómodellnek tavaly június végén született meg a kisfia, Nolen. Azóta egy év sem telt el, ám Emese nemrég bejelentette: párjával, Hornyák Ádámmal közel négy év után különváltak az útjaik. Az anyák napját így egyedülálló szülőként, kisfiával ketten ünnepelte, egy szülés utáni fotóval nosztalgiázott.

Boldog Anyák napját! Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon, hálás vagyok érted kisfiam!

Tóth Vera

Az énekesnő az édesanyjával, Gabival, és kétéves unokahúgával osztott meg közös képet az Intagramon anyák napja alkalmából.

Anyák, mostohák, nagyik, pótmamák! Legyetek boldogok, Mind!

– írta a bejegyzésben.

Gáspár Evelin

Édesanyjáról és nagymamájáról is közzétett egy-egy képet Gáspár Evelin, aki egy-egy luxuscsokorral ajándékozta meg Beát és Aranka mamát. Az ajándékokról egy rövid videót is posztolt Evelin, aki bejegyzésében elhunyt nagymamájáról, Győző édesanyjáról is megemlékezett.

Anyák napján szóljon a dal, és legyen bennünk hála, mert anyuka nélkül nem jöhettünk volna e szép világra. Anya csak egy van - szól a mondás, és szomorú, akinek egy sincs. Hát köszöntsünk minden anyukát, a szeretet a legnagyobb kincs.” Boldog Anyák Napját @gasparbea, Aranka Mama, Mari Mama. Köszönök Nektek mindent! Remélem sokáig mellettem lesztek még!

(Cikkünk vezető képe illusztráció!)