A Való Világ egykori játékosát a teaszeánszos balesete után borzasztó állapotban szállították kórházba, ahol végrehajtottak rajta egy életmentő műtétet. A rehabilitációja azóta is zajlik. 

Mint a Velvet megírta, VV Anettet meztelenül, törött csontokkal, öntudatlan állapotban találta meg egy kapálni induló idős férfi egy siklósi szőlősben. Az egykori reality-sztár a barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt egy illegális Ayahuasca-szeánszon, a rituálé területéről másnap üldözték el erős hallucinációi. A Blikk egyik olvasója most kiszúrta Bérest a kórház folyosóján, ahogy járókerettel gyakorolja a járást.

Először meg sem ismertem, igaz, nem is nagyon figyeltem, mert én is egy hozzátartozómhoz érkeztem látogatóba. Közelebbről azonban már tudtam, hogy ő az, hiszen az utóbbi hetekben sokat olvastam a lapokban róla és arról, ami történt vele. Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni”

– számolt be az esetről a szemfüles olvasó.