Bár hivatalosan már vége van a nyárnak, az időjárás még bőven alkalmas arra, hogy aprócska bikiniben vagy fürdőnadrágban élvezzük a hűsítő habokat. Így tesz jó néhány közismert személyiség is.

  • Dua Lipa nem szégyenlős, ha merészebb ruhadarabokról vagy fürdőruhákról van szó. Minden alkalommal előszeretettel mutat egy kicsit többet magából, nem is olyan rég egy olyan összeállítást posztolt Instagram-oldalára, amelynek kezdőképén egy falatnyi bikiniben pózol egy medence partján. A galériába feltöltött képeken továbbá egy-egy lenge buliruhát és egy teljesen áttetsző darabot is visel. 

Az énekesnő augusztus 29-én tette közzé a fotókat, két nappal azután, hogy részt vett barátai, Simon Porte Jacquemus és Marco Maestri melegesküvőjén a franciaországi Charlevalban.

  • Mészáros Mercédesz, külföldön ismert nevén Mercedes Blanche nem egyszer a Playboy címlapjait megszégyenítő képeket tesz közzé közösségi oldalain. A magyar származású kanadai modell jelenleg 542 ezer követővel rendelkezik Instagramon – írja a Promotions.hu.

Ezek a fotók még Los Angelesben, a nyár utolsó napjaiban készültek, legutoljára Torontónál egy jachton villantot popsit. Mint azt a fotóhoz írta: „A szélnek más tervei voltak".

  • Rosa Nelly női fehérnemű- és bikinitervező nem pusztán követői szórakoztatására oszt meg magáról szexibbnél szexibb képeket. A fotókkal a saját termékeinek reklámozása a célja, amelyek között dögös női fehérneműk, bikinik és szexi harnessek találhatók. Íme:

(Borítókép: Dua Lipa Simon Porte Jacquemus és Marco Maestri esküvőjén, augusztus 27-én. Fotó: GettyImages)