Hírösszefoglalónkban még: Berki Mazsi nem kér bocsánatot azért, mert boldog, Herceg Erika ismét hajba kapott egy mentortársával.

Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi és újdonsült szerelme, Marics Peti nemrég Egyiptomba utazott. Mióta a páros felvállalta a szerelmüket, előszeretettel töltenek fel közös fotót az Instagram-oldalukra. Marics nemrég egy közös selfiet is megosztott a rajongóival, továbbá megmutatta, hogy milyen izgalmas programokon vesznek részt szerelmével a mediterrán sivatagban. 

Berki Mazsi

Berki Mazsi az utóbbi időben számtalan kritikát kapott követőitől az interneten, főleg mióta a Dancing with the Starsba láthatjuk táncolni. A fiatal édesanya egy terápiának élte meg a táncot, az őt ért tragédia után azonban nemrég úgy döntött, nem foglalkozik az idegenek véleményével, csakis önmagának és kislányának akar ezentúl megfelelni.

Nem akarok megfelelni senkinek, az én életem az én tragédiám és az én jövőbeli terveim csak az enyémek, az idegenek véleménye mit sem számít. Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást. És nem fogok senkitől sem elnézést kérni azért, mert, ha bár csak percekre is, próbálok boldog lenni.

– árulta el Mazsi a Borsnak.

Herceg Erika

Az énekesnő alaposan felborzolta a kedélyeket, mióta az X-faktorban zsűrizik. Herceg már majdnem az összes többi mentorral konfliktusba került, legutóbb például Gáspár Lacival. Korábban már a Velvet is beszámolt róla, hogy a mentorok szerint az idei Mentorház volt az eddigi legnehezebb. Az új szabályok szerint ugyanis fejenként csak két személyt választhattak a saját versenyzőik közül, a harmadikat pedig át kellett engedniük egy másik mentornak.

Gáspár azonban az elején nem akarta az Erika által választott lányt tovább vinni magával, mire az énekesnő felháborodott.

A te lelkeden fog száradni, hogy ez az ember nem jut be az élő show-ba! Most egy nagyon tehetséges ember hazamegy... Te nagyon önzően viselkedsz szerintem!

– állt bele Gáspárba Herceg.

Majka

Majka igazán heccelős kedvében volt a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában, ugyanis zsűritársát Tóth Gabit kezdte el cukkolni, miután az énekesnő vizet kínált egy köhögő versenyzőjének.

Vodkás a Gabi, piázgat, vigyázz! Vodka van benne.

– fordult a rapper az énekesnő felé. Tóth persze nem hagyta annyiban, gyorsan leszögezte, hogy ő mindössze vizet iszik az élő adásban.

Aki itt piál, az Majoros! Ott van az asztal alatt.

– buktatta le zsűritársát.

(Borítókép: Majka/Tóth Andi. Fotó: Papajcsik Péter/Kaszás Tamás, Index)