Instahíradónkban azokat az említésre méltó Instagram-bejegyzéseket láthatja, amelyeket az elmúlt egy napban osztottak meg a hazai és külföldi hírességek.

  • A magyar szupermodell, Palvin Barbara és Dylan Sprouse már öt éve alkotnak egy párt. Legutóbbi fotójukon igazán idilli környezetben, hátuk mögött a naplementével fotózkodtak. 
  • Lakatos Márk rengeteg országban járt már, azonban legutóbbi Instagram-bejegyzésében elárulta, hogy mind közül az egyik kedvence Kuba. A stylist itt mutatta be első saját ruhakollekcióját, amelyről egy fotót is közölt.

Másodszorra egy kubai nemzetközi divatesemény meghívására utaztam hozzájuk, ahol az első saját kollekciómat is bemutattam, aminek egy részletét a fotón látjátok.

  • Erdélyi Mónika tőle szokatlan módon kevésbé volt aktív a közösségi oldalain az utóbbi időben, ám ennek okát nemrég elárulta a követőinek:

Kicsit elmaradtam a posztokkal és a videókkal az utóbbi időben, mert az elmúlt heteket egy meghívásra, munka és persze pihenés miatt is az USA-ban töltöttük 

– árulta el az egykori Mónika show házigazdája, aki kislányával utazott a tengerentúlra. 

  • Nagy Bogi már alig várja, hogy elinduljon a Csináljuk a fesztivált! új évada. Az énekesnő az Instagram-oldalán mutatta be a közmédia műsorában hamarosan látható egyik szettjét.

A műsorban a hazai könnyűzenészek adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekig. A zsűriben Nagy Bogi mellett Frenreisz Károly, Balázs Klári és Korda György, valamint Feke Pál és Balázs Andi foglal majd helyet. Nagy Bogi emlékeztette a követőit: az új szezon december 7-én rajtol. 

(Borítókép: Palvin Barbara és Dylan Sprouse. Fotó: Andreas Rentz/Getty)