Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Evan Rachel Woodot fiatalkori képeivel zsarolta meg Marilyn Manson felesége

február 8., 12:32 Módosítva: 2021.02.17 09:25
441


Evan Rachel Wood most jelentette be, hogy decemberben feljelentette Marilyn Manson feleségét, aki azzal fenyegette, hogy terhelő fotókat hoz róla nyilvánosságra. Lindsay Usich – illetve Lindsay Elisabeth Warner, ahogy az Instagramon olvasható a neve – a színésznő állítása szerint azt akarta ezzel elérni, hogy többször ne beszéljen arról nyilvánosan, hogyan bántalmazta őt Manson, és lehetőleg a karrierjét is megtörje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hírek: Pápai Jociék 16 éve az utolsó pénzüket is befizették abortuszra, Dallos Bogi most diplomázott le

február 8., 11:35 Módosítva: 2021.02.09 15:18
236

Ebben a posztban a hazai hírességekkel kapcsolatos friss híreket szemlézem, illetve nézni- és olvasnivalókat ajánlok az ön figyelmébe abban a reményben, hogy lesz közte egy-kettő, amit szórakoztatónak vagy elgondolkodtatónak talál.

Pápai Joci a Life TV-n az Ébredj velünk című műsorban arról beszélt Joshi Bharat műsorvezetőnek, hogy 22-23 éves kora körül, amikor egy éve volt együtt a barátnőjével, a szerelme teherbe esett. Az Eurovíziót azóta kétszer megjárt énekes és párja igen rossz anyagi helyzetben volt ekkor, azt mondja, szinte semmijük sem volt.

Nem éreztük azt, hogy biztonságot tudunk adni ennek a gyereknek és elterveztük, hogy nem tartjuk meg. És az utolsó pillanatban, mivel istenfélő emberek vagyunk, egyszerűen nem tudtuk...

Joshi Bharat itt beleszól a gondolatmenetbe, de picivel később Pápai Joci folytatja azzal, hogy már minden el volt rendezve, de a tervezett beavatkozás előtt az utolsó pillanatban gondolták meg magukat:

Felkeltünk hajnalban és mondtuk, hogy hiába, hogy az utolsó pénzünket befizettük erre a dologra, azt mondtuk, hogy ezt nem tehetjük meg. És aztán így 16 év távlatában azt gondoljuk, hogy a legjobb döntést hoztuk.

A fentieket alább lehet megtekinteni videón.

Távolról sincs vége, olvasson még

Angelina Jolie jól bevásárolt a gyerekeivel

február 8., 11:23 Módosítva: 2021.02.09 16:21
2

A színésznő legidősebb lányát, a 16 éves Zaharát és a 14 éves Shiloh-t vitte magával shoppingolni.

Orális szex: VV Vivi csak beszélt róla, VV Virág meg is csinálta

február 8., 09:42 Módosítva: 2021.02.19 15:11
827

VV Vivi nagy lehangoltságában vitatkozott egy jó nagyot VV Bálinttal azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit hízott a realityszereplés alatt, és amint a fenti videó mutatja, a Való Világ 10 Powered By Big Brother játékosa azt mondja az őt legyengéző riválisának, hogy

a faszomat verjem a szádba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gigi Hadid kismamaként szerepel a Vogue címlapján

február 8., 09:04 Módosítva: 2021.02.10 09:28
1

Gigi Hadid az amerikai Vogue-nak adott interjút anyaságról, önfelfedezésről, és a modellkedésen túli életről. Íme, a címlap,  a cikk eredetijét itt találják – benne az összes, a modellről készült képpel.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 sztár, aki visszautasította, hogy fellépjen a Super Bowlon

február 7., 16:01 Módosítva: 2021.02.09 11:28
94

Az amerikaifutball-bajnokság, vagyis az NFL döntőjét, a Super Bowlt mindig óriási médiaérdeklődés követi. De nemcsak a számos sportrajongó miatt,  ugyanis a mérkőzés félidejében mindig egy nemzetközi sztár csinál egy látványos minikoncertet (lásd tavaly Jennifer Lopez és Shakira, vagy néhány évvel ezelőtt Lady Gaga 2019-ben pedig a Maroon 5). Bár a felkérés óriási megtiszteltetést jelent, ami hatalmasat dob a fellépők népszerűségi indexén (az NFL nem fizet a minikoncertért, de a sztárokat kárpótolhatja, hogy csak Amerikában kb. százmillióan nézik őket élőben), nem mindenki lelkesedett az ötletért, hogy fellépjen az eseményen. A Billboard cikke alapján mutatunk 5 sztárt, akik visszautasították az óriási lehetőséget.

Távolról sincs vége, olvasson még

A királyi család egyik szakértője szerint II. Erzsébeték nagyon nem lesznek elragadtatva az új Diana-filmtől

február 7., 13:48 Módosítva: 2021.02.09 10:10
6

Robert Jobson, újságíró, az angol királyi család egyik szakértője, aki éppen Fülöp hercegről írt egy hamarosan megjelenő könyvet, az US Weeklynek nyilatkozott arról, hogy a most készülő, Diana hercegnőről szóló életrajzi film valószínűleg nem fog tetszeni II. Erzsébetéknek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emma Watsonról is elkezdték pletykálni, hogy eljegyezték

február 7., 12:18 Módosítva: 2021.02.09 08:57
2

Még szinte ropog a hír, hogy Kylie Minogue Twitter-oldalán cáfolta meg a róla szóló pletykákat, mely szerint barátja eljegyezte, úgyhogy még mi is némi fenntartással fogadjuk, de több angol bulvárlap, köztük a Daily Mail is arról kezdett cikkezni, hogy valószínű, hogy Emma Watsont eljegyezték, amit arra alapoznak, hogy a napokban készült lesifotókon egy gyűrű csillant meg a gyűrűsujján. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Elon Musk nagyon cuki közös fotót posztolt kisfiával

február 7., 09:30 Módosítva: 2021.02.09 09:50
15

Elon Musk ritkán oszt meg fotókat tavaly májusban született fiáról, X Æ A-XII-ről, éppen ezért amikor kivételesen mégis így tesz, nagy médiafigyelmet korbácsol fel vele. A multimilliárdos legújabb bejegyzésén fia éppen a pólóját készül letépni róla, miközben az apuka telefonon beszél valakivel. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A villalakók nem tudtak magukhoz térni a megborotválkozott Bálint látványától

február 7., 08:32 Módosítva: 2021.02.09 10:10
116

Bár eddig nagyon ragaszkodott a szakállához, VV Bálint végül eldöntötte: megválik tőle. A hírnek legjobban Vivi örült, aki Robival együtt a borotválkozás egyetlen pillanatáról sem szeretett volna lemaradni. Kár, hogy Bálint a fürdőbe bezárkózva, egyedül szőrtelenített. A végeredményen nemcsak Vivi és Robi, hanem az összes villalakó látványosan meglepődött. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Natalie Portman terhességét, Kylie Minogue eljegyzését cáfolta

február 7., 08:04 Módosítva: 2021.02.08 12:34
3

Korábban a Page Six cikkére hivatkozva írtuk meg, hogy Natalia Portman harmadik gyermekével terhes. A külföldi lap cikkéről a színésznő is értesült, meg is osztotta Insta-sztoriban a terhességéről szóló szalagcímeket, hogy ott cáfolja meg a híreszteléseket, írja a Just Jared. (Sajnos az Insta-sztorit már nem tudjuk megosztani, mert már nem látható.)

Hé, abszolút nem vagyok terhes! De vajon 2021-ben még mindig okés, hogy egy nőről a testalkata miatt bármit lehessen állítani és kommentelni? 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme, a legdögösebb képek a Super Bowl félidős műsoraiból

február 6., 15:24 Módosítva: 2021.02.08 14:15
2

Nem szexiségi versenynek indult, de a 2010-es években a half time show elképesztő fordulatokat vett. Nosztalgiázzon velünk!

Gigi Hadid szerint csak a smink miatt tűnhet úgy, hogy plasztikáztatta magát

február 6., 11:52 Módosítva: 2021.02.08 14:15
27

Mutatunk önnek néhány többéves fotót a modellről, hogy eldönthesse, igazat ad-e neki.

Rob Lowe nem bánta meg, hogy kimaradt a Grace klinikából

február 6., 10:23 Módosítva: 2021.02.07 12:21
1

Talán tudja, hogy a Grace klinika egyik dokijának, Dr. Sheperdnek a szerepét először Rob Lowe-nak ajánlották fel, amit a férfi visszautasított, így végül Patrick Dempsey kapta meg a munkát. Lowe a Variety magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy kicsit sem bánta meg, hogy nemet mondott a sorozatra. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Marilyn Manson lezsidózta az exmenyasszonyát, horogkeresztet rajzolt az éjjeliszekrényére

február 6., 09:05 Módosítva: 2021.02.08 11:28
1370

A hét elején számoltunk be róla, hogy Evan Rachel Wood, Marilyn Manson volt menyasszonya (akit 2010-ben jegyzett el a zenész, majd néhány hónappal később szakítottak is) Instagram-oldalán azt állította, Manson kapcsolatuk idején bántalmazta őt. Wood Insta-posztja után Manson több egykori barátnője/alkalmazottja megerősítette a színésznő állításait, részletezve, milyen mentális bántalmazásokat kellett elviselniük az énekestől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Lawrence megsérült filmforgatás közben

február 6., 08:19 Módosítva: 2021.02.07 10:46
13

Jennifer Lawrence megsérült új filmje, a Don't Look up c. katasztrófafilm forgatásán, amiben a színésznő egy asztronómust alakít, aki egy aszteroida becsapódására akarja figyelmeztetni az emberiséget, írja a  Page Six , több forrásra hivatkozva. A pénteken történt baleset után aznapra leállították a munkákat .

Távolról sincs vége, olvasson még

Keleti Andrea sírva mondta el, hogy utolsó alkalmazottját is elküldte

február 5., 17:11 Módosítva: 2021.02.08 09:07
20

Keleti Andrea a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy bár otthon is sokat táncol, ami a testének és a lelkének is jólesik, nagyon megviseli a koronavírus. A korlátozások miatt nem tarthat táncórákat, tánciskoláit be kellett zárni, ezért szép lassan el kellett küldenie az alkalmazottjait. Legutoljára a recepcióst bocsátotta el, erről elérzékenyülve beszélt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mintha Aaron Carter olyat látott volna barátnője telefonján, ami nem igazán tetszett neki

február 5., 15:52 Módosítva: 2021.02.08 09:49
3

Éppen egy étteremből távoztak, amikor Carter barátnője valami olyasmit mutatott a telefonján a férfinek, amiről utána még hosszasan és hevesen beszélgettek.

Talán most Olivia Wilde elárulta, miért rúgta ki Shia LaBeouft a filmjéből

február 5., 14:40 Módosítva: 2021.02.06 15:26
5

Olivia Wilde és Emerald Fennell filmrendező a Variety videóbeszélgetésében elmélkedtek szakmájukról, amiben a színésznő/rendező elárulta, hogy egyszer kapott egy olyan tanácsot, amit bár sosem fogadott meg, nagyon hálás érte. A tipp ugyanis teljesen az ellentéte volt annak, amiben ő rendezőként, a forgatási helyszínek légkörét illetően hisz. 

Figyelj, legjobban úgy tudod kivívni magadnak a tiszteletet, ha naponta háromszor veszekszel valakivel. Három nagy veszekedés kell, hogy megszilárdítsa a hatalmad, és emlékeztess rá mindenkit, hogy te vagy a főnök, légy igazi ragadozó

- mondták Wilde-nak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Love Island Erik becsajozott, barátnője nevét nem árulja el, mert ismert személyről van szó

február 5., 12:50 Módosítva: 2021.02.07 16:06
96

A Love Island néhány szereplője a Fókusznak beszélt arról, rájuk talált-e a szerelem a társkeresős műsor után. Erik, aki már a Barátok köztben is szerepelt, ahol férfi prostituáltat alakított, egy hónélküli snowboardpályán nyilatkozott arról, hogy van barátnője, noha a nevét nem árulta el, mivel a nő egy közismert személy. 

Van egy hölgy, akit a barátnőmnek merek hívni, még azért nem hoztuk nyilvánosságra, mert ő is egy ismertebb személy, és szeretnénk, hogy megerősödjön ez az egész.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Robi édesanyja a műsorból tudta meg, hogy fia biszexuális

február 5., 11:01 Módosítva: 2021.02.19 15:11
2062

VV Robi édesanyja, Ica a Best magazinnak beszélt arról, hogy a valóság show-ból tudta meg, hogy fia biszexuális, szemlézte a Blikk

Anyaként ugyan féltem a gyerekemet, de nem állok a döntése útjába

- nyilatkozta az anyuka, amihez mi azért hozzátennénk, hogy a homo- illetve biszexualitás nem döntés kérdése.

Ica mindenesetre a fiát egy szorgalmas és színes egyéniségnek tartja, akivel nagyon jó a viszonya. Azzal sem volt baja, hogy VV Robi táncosként dolgozott, lánybúcsúkon lépett fel. Számára az a lényeg, hogy fia jól érezze magát, mindenben támogatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelen szelfit posztolt Emily Ratajkowski, aki egy emberszabású Micimackónak érzi magát

február 5., 10:43 Módosítva: 2021.02.07 13:50
3

Ezúttal is összegyűjtöttünk az Instagram legizgalmasabb, legszexibb posztjait, amit mindjárt a tükör előtt meztelenül szelfiző, terhes Emily Ratajkowskival kezdünk. A modell a fotójához azt írta, hol egy emberszabású Micimackónak, hol pedig egy termékenységi istennőnek érzi magát gömbölyödő pocakja miatt. Bárhogy is legyen, olvasható a bejegyzésnél, szülés után hiányozni fog neki a nagy hasa. 

Távolról sincs vége, olvasson még

4 szexi focistabarátnő, akinek lesz miért szurkolni a Super Bowlon

február 5., 09:46 Módosítva: 2021.02.07 16:04
2

Összeállítást készített a Page Six a Super Bowl-ban érdekelt amerikaifoci-csapattagok barátnői vagy feleségei közül kiválogatva a legvonzóbb személyeket. Íme, a videó (bocsánat, nem tudtuk lekapcsolni az autoplayt), alatta azért egyenként is megmutatjuk őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sia elnézést kért, majd törölte magát Twitterről

február 5., 09:29 Módosítva: 2021.02.07 10:47
9

Elnézést kért és egy órával később törölte magát Twitterről Sia, írja a Variety, miután az énekesnő reagált a filmjét ért kritikákra. Music című filmje szerdán két Golden Globe-jelölést is kapott: a legjobb komédia/musical és a legjobb női főszereplő (Kate Hudson) kategóriában versenyezhet.  

Az autistákról szóló filmben (amely témát Sia különleges megközelítésből ábrázolt, és amiért korábban elítélő kritikákat is kapott), nemcsak Hudson, hanem a videóklipjeiből ismert Maddie Ziegler is szerepelni fog. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Natalie Portman ismét terhes

február 5., 08:44 Módosítva: 2021.02.07 08:33
67

A Thor legújabb részét Ausztráliában forgató Natalie Portmant gömbölyödő hassal fotózták le a lesifotósok, vagyis a jelek szerint a színésznő harmadik gyermekével terhes,  írja a Page Six.  Mi sajnos csak egy olyan paparazzó-fotót tudunk róla mutatni, ami tavaly július végén készült, de itt legalább az egész család látszik. Portmannak már két gyermeke született férjétől, Benjamin Millepiedtől, akivel 2012-ben házasodott össze. Fiuk, Aleph idén lesz 10, lányuk, Amalia pedig 4 éves. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Válások, szakítások, beszólások - a celebeknek eddig 2021 sem alakul jobban

február 4., 16:50 Módosítva: 2021.02.06 08:20
7

Bár alighanem nehezen találnánk olyan embert, aki örömtelin nyilatkozna a 2020-as évéről, néhány celebnek a 2021 sem indult valami szerencsésen. A hazai hírességek közül többen már az év első hónapjában bejelentették, hogy szakítottak vagy válófélben vannak. Mádai Vivien például 7 év házasság után zárja le kapcsolatát kisfia édesapjával. Bár a Való Világ 3. szériájából Anettnek nem kell elválnia, mivel még csak vőlegénye volt, ő is egy többéves párkapcsolatának vetett véget a napokban. A hazai break up-hírek közül a legnagyobb médiavisszhangot talán Szabó Zsófi váltotta ki, akiről az is kiderült, hogy már hónapok óta különélt férjétől (ahogy VV Anették is különköltöztek még tavaly nyáron), törökbálinti házukon pedig jelentős összegű hitel van. Szabó Zsófi családjáról, gyermekéről már többször is beszélt, erről is készítettünk egy rövid összefoglalót. Ahogy azt is megírtuk, hogy nehézségeik ellenére azt hitték férjével, egyedül is meg tudják oldani párkapcsolati nézeteltéréseiket, és nem kérték párterapeuta segítségét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Baukó Éva szerint Zimány Linda és Vasvári Vivien sem úgy néz ki a valóságban, mint az Instán

február 4., 13:45 Módosítva: 2021.02.06 14:49
40

A Blikk szúrta ki, hogy Baukó Éva a Life TV Bréking című műsorának vendége volt, ahol a közösségi oldalakon látható tartalmakra terelődött a szó. Baukó hevesen nyilatkozott a témáról, szerinte néhány celeb, köztük Vasvári Vivien, Vajna Tímea és Zimány Linda annyira átalakítja az Instára készült fotóit, hogy az ott látott kép köszönőviszonyban sincs a valósággal. Baukó ezért Zimányt rács mögé dugná. 

Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Timberlake szeretné, ha múltbéli divatbűneit mindenki elfelejtené

február 4., 13:07 Módosítva: 2021.02.23 16:19
9

Justin Timberlake a Hollywood Reporter Songwriter Roundtable c. videóbeszélgetésében több zenésztársával beszélgetett közéleti témákról, szóba került például Biden megválasztása és a koronavírus gazdasági hatásai is. Ami viszont önt talán jobban érdekelheti, hogy Timberlake régi öltözködési stílusáról is beszélt, bevallva, hogy mai szemmel nézve talál némi kivetnivalót korábbi ruhaválasztásaiban. 

Bevallom, van egy időszak a '90-es évekből, amit inkább átugranék. Néhány nyilvánosan viselt outfitemet elfelejteném, de az internet ugye ezt nem engedi. 

Egyik beszélgetőtársa, John Legend helyeselt, mondván az énekes egyszer farmert farmerrel viselt, ami valószínűleg örökre beégett azoknak az emlékezetébe, akik láttál az összeállítást. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Cáfolni kellett a Britney Spears Instagramját övező összeesküvés-elméleteket

február 4., 11:04 Módosítva: 2021.02.06 08:21
2

Bármit is posztoljon Britney Spears Insta-oldalára (általában táncos videókat vagy szelfiket szokott), a bejegyzések alatti kommentek 90%-a arról szól, hogy a sztár rajongói azt hiszik, nem Spears kezeli az Insta-oldalát. Véleményüket például azzal támaszthatják alá, hogy az énekesnő hiába fordult tavaly ősszel bírósághoz, továbbra is édesapja gyámsága alatt maradt, így biztos egy komplett stáb bábáskodik Spears felett, vélik. Az előadóművész maga is tisztában van azzal, hogy követői furcsának tartják bejegyzéseit, ezért kommentálta is: ő így néz ki/ így viselkedik, amikor boldog. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szétszakadó ruhák és macskanadrág: így öltözik most egy celebnő

február 4., 11:00 Módosítva: 2021.02.06 11:50
91

Az egyik trend célja a nő formáinak érdekes megmutatása, a másiknak... Hmm.