horoszkóp

Négy év börtönt kapott a pedofil molesztáló

2014.11.05. 14:24

Jogerősen börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki egy parkból a lakására csábított egy 13 éves kislányt, és molesztálta.

Helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, ezzel jogerősen is bűnösnek mondta ki szemérem elleni erőszak bűntettében, és 4 év börtönbüntetéssel sújtotta a Debreceni Törvényszék az 54 éves férfit.

K István egy parkból csalt fel a lakásába egy 13 éves kislányt, majd szexuálisan molesztálta. A lány és barátai cigarettát kértek a férfitól, aki azt mondta, most nem tud neki adni, de a lakásán van, s ha felmegy hozzá a lány, akkor kap tőle cigit. A lakásban aztán a férfi fogdosni kezdte a lányt, erőszakkal az ágyra ültette, és letolta előtte a nadrágját, majd a lány kezét a nemi szervéhez húzta. A fiatal lány ezután rögtön otthagyta a férfit, aki nem is próbálta visszatartani.

Az eset 2012 áprilisában történt Hajdúnánáson. A lány azonnal beszámolt a barátainak a történtekről, másnap pedig édesapjával feljelentést tettek a rendőrségen.

A bíróság kimondta, a Hajdúböszörményi Járásbíróság megalapozott tényállást állapított meg és a büntetés mértéke is arányos a cselekmény tárgyi súlyával. Kovácsné Kereszti Réka tanácsvezető bíró indoklásában kiemelte: három pszichológus szakértő is egybehangzóan igazolta, hogy a kislány szavahihetőségéhez nem férhet kétség.